Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pitanje - Lista osoblja
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pitanje - Lista osoblja

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pitanje - Lista osoblja
    Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2011 u 11:57
Ne znam da li toga ima... Možda tamo negde u translator group iili slično, nisam gledao. Ali bilo bi poželjno da postoji negde spisak Administratori - Moderatori - Uploaderi - Translatori ili šta već sve ima, i da bude fino poređano po kategorijama. Primio sam nekoliko poruka koje su mi dale tu ideju, jer ljudi žele da se nekome konkretno obrate, ali ne znaju tačno kome, pa opet da ne omaše temu odustanu od pitanja, zamisli, predloga itd. Da li je izvodljivo da postoji neki spisak osoblja koji može svi da vide?

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2011 u 12:09
Voditelji foruma bi trebalo biti dovoljno. Ipak bih preporučio da se sva pitanja rješavaju unutar foruma jer sam imao slučaj da sam nekoliko puta morao objašnjavati istu stvar preko PM-a raznim osobama, a mogli smo to odraditi jednom u nekoj temi.
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2011 u 13:35
Ovo možda treba da se iskopa da bude upadljivo dostupno. Ja mislim da ovo ne bih mogao ovako da nađem... A kažem, da ne preusmeravam ja ili neko drugi ljude kod nekog 10tog, ovo bih ''crvenim slovom'' negde na opštoj stavio.

Na vrh
nitkov View Drop Down
Junior translator
Junior translator
нитков

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2011 u 13:41

Ali to je svugdje. Big smile

Odmah ispod trake na kojoj je gumb za odjavu...

Tj. iznad svega ostalog.

Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2011 u 13:52
Ne čitam ta sitna slova ^^. Nikada do sada nisam to primetio jer je dosta stopljeno i po fontu i po bojama. Ok, ima znaci, nista onda.

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2011 u 16:40
Bambi, Bambi... Geek

LOLLOLLOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2011 u 02:44
Originalno postovano od strane Kampfar Kampfar piše:

Ne čitam ta sitna slova ^^. Nikada do sada nisam to primetio jer je dosta stopljeno i po fontu i po bojama. Ok, ima znaci, nista onda.

I koji moj onda mi da očekujemo od novog člana koji dođe... Confused
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2011 u 03:07
Razmisljao sam posle. Ako nece da poremeti feng šui sajta, možda ta slova obojiti crvenim i za font da budu veća ili tako nešto. Jer bukvalno se ravna sa svim ostalim. Da ne kažem da me zaboli glava od narandžastih slova u donjem delu. tu je tek kao pukao akvarijum. Pa možda zato te bitne malo ovo ono... feng šui Dead

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.