| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Spy Kids: All the Time in the World in 4D (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Spy Kids: All the Time in the World in 4D (2011)Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2011 u 04:04 |
|
Spy Kids: All the Time in the World in 4D (2011)
![]() http://www.imdb.com/title/tt1517489/ Spy Kids: U vrtlogu vremena 4D | 2011 | SAD Žanr: Avantura, Komedija, Akcija Režija: Robert Rodriguez Scenarij: Robert Rodriguez Uloge: Jessica Alba, Jeremy Piven, Joel McHale, Rowan Blanchard, Mason Cook, Alexa Vega Sadrzaj: Avanturistički film o doživljajima tajne agentice koja čuva brak, odgaja djecu i spašava cijeli svijet. Marissa Cortez Wilson (Jessica Alba) naizgled ima sve. Udana je za slavnog televizijskog reportera koji je lovac na špijune, rodila je bebu i pomajka je inteligentnih blizanca. No, u stvarnosti, dok im pokušava biti majkom, Rebecca (Rowan Blanchard) i Cecil (Mason Cook) jasno joj daju do znanja da ju ne žele gledati.Osim toga, njezin suprug Wilbur (Joel McHale) ne bi prepoznao špijuna čak ni da živi s njime – što je upravo i slučaj jer je Marissa umirovljena tajna agentica. Njihov se život potpuno preokrene kad manijakalni Timekeeper (Jeremy Piven) zaprijeti zauzeti planet i Marissu iz sjedišta OSS-a (doma najvećih špijuna u kojem je osnovan odjel Spy Kidsa) pozivaju natrag u službu. Uz već standardnu 3D kino tehnologiju, ovaj film će se moći i mirisati. Posjetitelji će uz kupljenu ulaznicu dobiti specijalnu Aromascope karticu, pomoću koje će njihov doživljaj filma biti još intenzivniji, odnosno dodat će mu još jednu dimenziju. Aromascope kartica se ogrebe i miriše u trenutku kada se na platnu pojave određeni brojevi vezani uz brojeve na karticama. Ažurirao bojan969 - 18.Veljaca/Feb.2014 u 19:47 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 18:13 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |