Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Formiranje crne i bele liste
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Formiranje crne i bele liste

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Anketno pitanje: Da li ste za formiranje crne/bele liste ?
Izbor Glasova Statistika ankete
31 [86,11%]
5 [13,89%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
eXecutioner View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2005 u 22:42
a da idete onako; tko ima manje postova neka prvi posalje pa onda drugi?
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2005 u 09:49

Originalno postovano od strane eXecutioner eXecutioner piše:

a da idete onako; tko ima manje postova neka prvi posalje pa onda drugi?

mislim da je datum ipak važniji

mada ako netko hoće da te prevari...iznaći će način nažalost

ali je crna lista barem neka sigurnost

Na vrh
OLDBOY View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj OLDBOY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2005 u 14:43

ja sam tu nekih 15-20 dana i nije mi cilj nekog za 10 cd-a varat. to papci rade. želim nabavit filmove koje drugdje nemogu naći a tu ih ima. i slaću prvi nije problem

Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2005 u 11:38
Ja sam dao glas za listu, a onda sam skuzio da je najbolje da se napravi samo bijela lista. Tako cemo znati s kim se mozemo trejdat za vise cd-a i neće nas zajebat.
Crna lista toliko neće ni služit jer ako se netko nade na njoj samo će promjeniti nick.
--ChainGang Soldier--
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2005 u 11:16
Iskreno, ja mislim da bi nsam crna lista bila potrebnija od bijele, jer većina nas spada u bijelu, ali mene zanima tko na ovom forumu se*e...
Jedina je prepreka to što taj sa crne liste može promjeniti nick, no zašto onda mi nebi stavili njegovu samo njegovu adresu, samo ime i prezime ili nešto u tom stilu...
Ovo je samo mali prijedlog pa vi razmislite koliko je to pametno i korisno, makar je vrlo opasno stavljati adrese zbog znate već čega, no zanima me vaše mišljenje.....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,184 sekundi.