| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
....stvari koje se ne govore za vrijeme sexa..... |
Odgovori
|
| Korisnik | |
STEPPENWOLF
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
vic majstor Pridružen: 19.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Crailsheim Status: Offline Points: 2952 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: ....stvari koje se ne govore za vrijeme sexa.....Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2011 u 20:16 |
|
- nasmiješi se kameri !
- daj makni se, sam ću ! - ovo ti je prvi put, zar ne ? - dobra si, skoro kao moja bivša ! - a kad bi trebalo postat dobro ? - mislio sam da su ključevi od lisica kod tebe !? - tako sam bio napaljen večeras da bi i ovcu odveo doma ! - daj se stišaj, majka ima lagani san ! - hej ! moji frendovi su bili u pravu. stvarno si dobra ! - kad bolje razmislim, ugasimo svjetlo ! - kako se ja trijeznim, ti postaješ sve ružnija. - koliko sam dužan ? - ali svi izgledaju smiješno kad su goli ! - ne ! predebela si da bi bila gore. ubit ćeš me ! - ustvari tvoja sestra voli ovako ! - kako se ti ono zoveš ? - stani, da promjenim program ! - mmm, fino je biti u krevetu s nekim koga ne moram napuhivati ! - uhhhh.....mislim da je kondom pukao pred nekih 10 minuta ! |
|
|
Nisi beskoristan...uvijek možeš poslužiti kao loš primjer...
Nekim ljudima je uzaludno pružati ruke.Oni ni sa svojima ne znaju sta će.... |
|
![]() |
|
nikzilic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 7131 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2011 u 18:57 |
|
Ovi su svi jebeno nafiksani
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |