| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Harry Potter and the Deathly Hallows:Part 2 (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Harry Potter and the Deathly Hallows:Part 2 (2011)Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2011 u 20:59 |
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011)Žanr: Avantura, Drama, Fantazija Režija: David Yates Jezik: Engleski Uloge: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Ralph Fiennes, Alan Rickman Trajanje: 130 min U epskom finalu borba između dobra i zla u svetu čarobnjaštva prerasta u sveopšti rat. Ulog nikada nije bio veći i niko nije bezbedan. Hari Poter je taj koji će možda podneti najveću žrtvu dok se približava poslednji okršaj s lordom Voldemorom. Sve se ovde završava. Izvor: http://film.krstarica.com IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1201607/ TITLOVI |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2011 u 21:29 |
|
Upravo sam završio s čitanjem zadnje knjige, nakon pročitanih prijašnjih 6 jer sam nedavno gledao ovaj posljednji dio Harry pottera u IMAX-u.
Svi već znaju da ja obožavam ovaj serijal i knjiga i filmova i da mi je pored Gospodara Prstenova to najmilija knjiga i filmovi. IMAX je izvanredan i neopisivo iskustvo! Ali naravno mene vesele i male stvari pa je IMAX nekome možda prosjek dok je meni izvanredan! Kao da si s njima na sceni, takav osjećaj sam imao i baš dobiješ dojam da ne gledaš samo film nego ga u neku ruku proživljavaš. Još ako gledaš film koji ti je bio najiščekivaniji od prve knjige onda je to još jedna razina više. |
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |