| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Treba mi konverter |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2011 u 00:36 |
|
O, moj drug ice, čestitam, ali nemoj da te vidim u kaVani da me zezaš. Možeš samo nešto popiti.
![]() ![]()
|
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Aleksandrovac Status: Offline Points: 3808 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2011 u 09:46 |
|
Pa ovaj se ulizuje bolje od mene!
![]() ![]() ![]()
|
|
|
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
|
![]() |
|
Marijana T
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
As time goes by Pridružen: 28.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 577 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2011 u 20:27 |
|
Ja sam za ovo najveci laik od vas, ali meni je jako dobar ''Format Factory''. Program je besplatan ali je odlican, konvertuje sve u sve i to ne samo video, nego i audio fajlove, pa cak i slike. Može i da spaja audio i video fajlove. Npr. ako imate film koji je podeljen na dva dela upotrebite joiner i dobijete jedan CD. Ima i za DVD, ISO, mux i šta ti ga ja znam šta sve ne. To posledlednje nisam ni probala. Usput da pitam koliko treba da imam postova da bi mi se otvorila ''forumska poruka/naziv'' tj da napišem nešto ispod avatara.
|
|
|
Kao svitanje i zalazak sunca, pojavljujemo se i nestajemo. Nekome smo toliko važni, a ustvari smo samo u prolazu.
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2011 u 00:54 |
|
Mislim da nema broj poruke. Samo forumska skupstina moze dodeliti naziv, a da je neko kasije ubaci u cp ispod avatara.
|
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |