Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Triangle (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Triangle (2009)

Triangle

Triangle (2009)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2009

Žanr:

misterij, fantazija, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

99 min

Režija:

Christopher Smith

Scenarij:

Christopher Smith

Glavne uloge:

Rachael Carpani
  >  Sally
Melissa George
  >  Jess
Michael Dorman
  >  Greg
Henry Nixon
  >  Downey
Emma Lung
  >  Heather
Bryan Probets
  >  Driver
Liam Hemsworth
  >  Victor
Joshua McIvor
  >  Tommy
Jack Taylor
  >  Jack

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Triangle (2009)
    Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2011 u 13:48
TRIANGLE (2009)

REŽIJA I SCENARIJ:     Christopher Smith

ŽANR:   horror, SF, misterij, drama

ZEMLJA:   Ujedinjeno kraljevstvo, Australija

JEZIK:   engleski

TRAJANJE:   99 minuta

Talentirani mladi britanski redatelj Christopher Smith (Creep, Severance, Black Death) vodi nas na neobično putovanje.

Jess je majka malog dječaka s mentalnim poteškoćama. Njeni dani su uvijek isti i kreću se oko centra njenig svijeta - njenog sina.
Jedini dan koji će biti drugačiji od ostalih (ili možda neće?) je subota kad odlazi na kratko krstarenjem s Gregom, s kojim je na početku moguće ljubavne romanse, i njegovim prijateljima - mladim Jackom, koji pomaže Gregu oko jedrilice, bračnim parom Downeyem i Sally i njihovom prijateljicom Heather (koju Sally želi "uvaliti" Gregu).
Njihov izlet protiče sasvim normalno, no, sve će se promijeniti...

Triangle je primjer kako određeni filmovi stiču kultni status, dok od C. Smitha možemo, s pravom, očekivati da nastavi tradiciju velikana britanske režije.

Film su preveli Lithium i Vitez Koja, a titlove možete preuzeti OVDJE.
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
Lithium View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lithium Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2011 u 16:17
Samo ne znam da li bih preporučio gledanje trejlera, s obzirom da je u njemu dosta veliki spoiler
A što se filma tiče, svaka preporuka Thumbs UpThumbs UpThumbs Up
Inače, ovde ne treba očekivati klasični hack and slash horor, jer to film definitivno nije. Ovo je više za fanove "mindfu*k" filmova

Ažurirao Lithium - 27.Srpanj/Jul.2011 u 16:18
Na vrh
Nastasja View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nastasja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2011 u 16:35
Ma Triangle je filmčina, ako ima neko da ovo nije gledao imaće obračun sa mnom  Luka
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2016 u 01:43
Slažem se sa prethodnim komentarima. Film je zaista dobar.
Očekivao sam malo drugačiji kraj, ali i ovako je dobro, s obzirom
da
čovek ne može pobeći od sudbine.

Preporuka i od mene!

Ažurirao NaEdenCovekBratMu - 16.Srpanj/Jul.2016 u 01:44
Na vrh
contritum View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj contritum Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2024 u 00:14
Ludilo film, može da prodje
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2024 u 00:34
Ma šta, može...
Nema puno timeloop filmova, ali ako bi se od njih 50tak izdvajalo 10 koji su mastwoč, ovo je jedan od tih.
Spada u podgrupu timeloopa koji krše zakon o očuvanju energije (slijedom i materije), ali baš taj element je filmu dao dodatnu crtu jezivosti.
To su oni u kojima lik može sresti samog sebe, za razliku od druge vrste gdje u jednom trenutku ne može postojati istodobno lik iz sadašnjosti i isti taj iz prošlosti, odnosno budućnosti.

Od većine ostalih timeloop filmova se izdvaja i receptom za izlazak iz petlje:
U ovom filmu ga nema!

Za kućnu kolekciju.

Ažurirao JoxerTM - 27.Rujan/Sep.2024 u 01:14
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2024 u 13:36
Ma da, super je film, eto Joxer je istakao neke stvari hajde to je komplikovanije , i za izlazak petlje i to mi se svidelo, ostavlja neki specifičan utisak, bar meni.

Eto  ostaje stvarno da se napravi lista filmova, to bi bilo zanimljivo , ali prava sa ponavljanjem, jer  nisu dobre, kontantovali smo da se ažuriraju ali opet nije dobro. I space loop bi bio interesantan.  
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2024 u 14:38
Listu sam ja htio napraviti sa kratkim komentarom svakog naslova, međutim ubio me je nedostatak vremena, potraga za određenim filmovima koje ne možeš nigdje naći, a bogami i titlova (bilo naših, bilo eng).

Na internetu ne postoji potpuna lista, ona na wikiju je nepotpuna i svojedobno je sadržavala naslove koji su samo nazivno timeloop, ne i stilski, recimo uvršten je bio Primer, film o nepresušnom baljezganju o ničemu gdje je timeloop samo "mehanika" jednog uređaja.

EDIT: Vidim da su je poprilično sredili, neke filmove koje nisu imali sad su tamo, a likvidirali su neke koje su tamo bezrazložno bili.
I dalje na listi na primjer nije 24.
Nisam siguran za kriterije, trebali su napomenuti da Run Lola Run nije timeloop nego butterfly effect, ali dobro, rade polako na listi, to mi se sviđa.

Ažurirao JoxerTM - 27.Rujan/Sep.2024 u 16:32
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2024 u 15:23
Znam,  pratio sam isto kao i ti,  i ja vidim da se popravljaju, tačno  Primer nije, Run Lola Run mi isto nije.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.