| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Insidious (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Insidious (2010)Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2011 u 19:24 |
|
PODMUKAO >> Opis Filma: << Veterani franšize Saw poznatoj priči o ukletoj kući pružaju uzbudljivi novi preoket sa pričom o porodici koja se useljava u staru kuću i počinje da sumnja da ih posmatraju sile s onog sveta kada njihov sin neobjašnjivo pada u duboku komu. Dok posvećeni roditelji Josh (Patrick Wilson) i Renai (Rose Byrne) pokušavaju da saznaju uzrok stanja njihovog sina, stresna situacija polako počinje da uzima danak nad njihovom, nekada jakom vezom. Kasnije, kada padne mrak, a aveti počinju da izlaze iz senki, prestravljeni roditelji shvataju da se suočavaju sa silama van svakog ljudskog poimanja. Žanr: Fantasy, Horror, Thriller Režiser: James Wan Glavne uloge: Patrick Wilson, Rose Byrne, Lin Shaye Ažurirao AcaNDr - 20.Lipanj/Jun.2011 u 19:25 |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2011 u 19:32 |
|
Ako ne najbolji u svom žanru, ali definitvno najbolji ove godine....
Kako je dobro kada stvaraoci "Slagalice Strave" i "Paranormalne Aktivnoste" naprave film koji je bolji od oba zajedno. Mislim da ne preterujem.... Film sam gledao iz jednog daha... Doduše, zaspao sam na početku, ali sam vratio i gledao od prve minute i imam osećaj da nisam trepnuo... Toliko dobrih scena i toliko toga dobrog ima, da čovek ne poveruje.... Gledao sam film sa sluškama na ušima i nikad, ali nikad nisam doživeo da sam se na jednoj sceni naježio, ali bukvalno i ta jeza je trajala nekih deset sekundi (kad je onaj lik šetao pored prozora i kad se pojavio u sobi). Samo sam bacio sluške i rekao " u, jbt, šta ovo bi?" i nisam mogao da verujem kako sam se naježio... Strašno...... Sve pohvale za film i konačno nešto da valja.... Ažurirao AcaNDr - 20.Lipanj/Jun.2011 u 19:34 |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
MilanSRB
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 22.Lipanj/Jun.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 15 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2011 u 13:59 |
|
Film ubija... Sagledao sam veliki broj horor filmova ali ovaj je bas jeziv... Preporuka za hrabre :P
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2011 u 14:32 |
|
Očekivao sam puno od ovoga filma, i možda baš zbog tih velikih očekivanja me razočarao...Prva polovica filma je super, druga mi je loša...Da je film strašan, je...Ali pretjerali su, nije mi se radnja svidjela..Mogao je film biti puno bolji, jer je tema dobra...Gluma je tak-tak, nisu mi nešto uvjerljivi odglumili..Pretjerali su s radnjom, i ona je u nekim situacijama bila čak i smiješna, a to mi baš ne ide s hororima..Od mene 4/10..
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |