Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - TRZANJE FILMA NA KUCNOM KINU
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

TRZANJE FILMA NA KUCNOM KINU

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
exned View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj exned Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: TRZANJE FILMA NA KUCNOM KINU
    Objavljeno: 21.Svibanj/May.2011 u 17:59
E ovako, downloadovao sam film u avi(701 MB) formatu...da bi vam pobliže objasnio ,otisao sam na desnim klikom na film>properties>sumary :

IMAGE
Width  544 pixels
Height 288 pixels

Audio
Duration 1:55:44
Bit Rate 104 kbps
Audio format MPEG Layer-3

VIDEO
Frame rate 25 frames-second
Data rate 103 kbps
Video sample size 12 bit
Video compression XVID

.....ZATIM
sam ucitao film u  TMPGENC, stavio prevod i kao otput izabrao DVD format(kao target size stavio sam negdje oko 1500 MB (?)<<< ovo sam proizvoljno stavio, malo  mi je ovo "target size" konfuzno/ne razumijem se bas koliku velicinu filma da stavim/.... zatim se odradio proces pretvaranja filma ..nakon toga sprzim film na DVD i ubacim u kucno kino....problem je sljedeci; dok gledam film  osjeti se trzanje slike ( sad ne znam u cemu je fazon )...buduci da film, dok ga gledam na pc-u bude sasvim oK!

Dakle, trznje se se osjeti i kvari ugodjaj na kucnom kinu!

Ovo mi se isto zna desiti kada uzimam filmove iz videoteke( a da bi provjerio da problem nije u mom kucnom kinu, odnesem film kod rodjaka i probam kod njih....ista stvar se desava!

e sad u cemu je fazon....jel mozda u tome sto sam avi pretvorio u dvd i stavio mu preveliku velicinu,ili mozda zbog toga sto sam kao OTPUT format trebao staviti DIVX
Nedo
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.