| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
ISDN adapter |
Odgovori
|
| Korisnik | |
žile
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator Pridružen: 13.Travanj/Apr.2004 Lokacija: Iraq Status: Offline Points: 662 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: ISDN adapterObjavljeno: 02.Prosinac/Dec.2004 u 13:45 |
|
Imam asusov ISDN adapter,jel zna itko kako da ga spojim kao obični dial up modem?Pise da se to moze,a on uopce nezove i javlja neke greske.Prepoznali su ga windowsi uredni i sve,ali nista...Imam jednu liniju u kući.Jel zna kako da mi to detaljno objasni???
|
|
![]() |
|
Bikonja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 22.Studeni/Nov.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 290 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2004 u 19:16 |
|
A kak bi se drugacije trebo spajati? Ja ti isto imam Asusov ISDN adapter.... |
|
|
Kad narastem, bit cu normalan...
|
|
![]() |
|
žile
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator Pridružen: 13.Travanj/Apr.2004 Lokacija: Iraq Status: Offline Points: 662 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2004 u 16:14 |
|
I kako ti idu postavke tamo u network connections?Imam samo jednu liniju u kući i CARNet mi je provider.
|
|
![]() |
|
tlisak
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
˙°¤. mirotvorac .¤°˙ Pridružen: 06.Rujan/Sep.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 785 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2004 u 19:25 |
|
Jel ja to dobro kužim? Ti bi da ti ISDN adapter služi kao modem za analognu liniju? Ak je tak ZABORAVI!!! ISDN adapter u dolazu očekuje digitalni telefonski signal koji dolazi od tel. centare te ga modificira NT uređaj i ne može ti služiti kao modem za analognu liniju!! To što piše da može raditi na jednu liniju to je istina jer dok se spajaš na net kao korisnik ISDN-a možeš koristiti dvije linije odnosno stručnije dva B kanala a avaki od njih pruža brzinu od 64k. |
|
![]() |
|
Bikonja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2004 u 19:55 |
|
Istina... Pretpostavljam da to covjek zna, a muci ga samo neka postavka.... Dakle, objasni sve u detalje fino sto te tocno zanima... Jednoznacno mi reci sta te zanima... Ja se uvijek spajam na jedan kanal... Carnet prije nije niti podrzavo 2 kanala, ali sada podrzava. Prvo odgovori na tliskovo pitanje, pa ako nije to to, onda reci sto te zanima pa ti kazem... Ovak nisi puno reko |
|
|
|
|
![]() |
|
žile
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2004 u 20:56 |
|
Dobro mi je Tlisak objasnio;znači nemoľe se koristiti kao dial-up modem...A ionako sam sad kupio novi modem.Svejedno THX.
|
|
![]() |
|
Bikonja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2004 u 23:55 |
|
Ja sam mislio da ti mislis samo kao dial-up veza... Al kak si ti to mislio koristiti kao modem? Mislim, u principu se modem i ISDN razlikuju samo po tom sto imas drukciji kabel i NT izmedju "zida" i kompa..... (naravno da ima jos razlika, ali u ovom slucaju je to jedina bitna)... Stvar je u tome da neznam kak si ti mislio obicni jack gurnuti u ISDN-ov socket...
|
|
|
|
|
![]() |
|
žile
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2004 u 15:29 |
|
Pa ja sam stavio obični kabel u ISDN.I izbacivao je neke poruke tipa no dialing tone i sl.
|
|
![]() |
|
Bikonja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2004 u 13:01 |
|
Hmm, vec sam zaboravio, valjda je isti jack na isdn kartici ko za telefon, ali onda mora prek NT-a ici koji ima drugaciji jack.... I onda dolazimo do onoga sto je tlisak rekao :) |
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |