| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pleme ljutih nozdrva |
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Korisnik | |
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2011 u 12:01 |
|
Kako sam te zeznuo! Znam ja svoj puknuti kondomčić!
|
|
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2011 u 12:03 |
|
Taman dok se vratim, bit će priča ispričana pa ću je lijepo sjesti i pročitati... |
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7891 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2011 u 12:16 |
|
Evo, Lososčiću, jedva sam ih na'vatala po selu. Ali sad kad su tu, jedva čekaju da čuju tvoju priču.
![]() |
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2011 u 12:40 |
|
Noć se polako spustila na skupinu vigvama. Maleno seoce ljutih nozdrva je posedalo oko vatre, nakon celog dana rada. Svako je doprineo večeri koja se krčkala u starim zemljanim posudama. Skvoglavica je ulovila ribu, Kondomčić je pronašao biljke za začine, a vrač je šljepkao skvoglavicu po guzi...(čisto kao podstrek i sreću u ribolovu
Beše to leta Manituovog 559. godine. Tek sam izašao iz vračarske škole (to nije škola na vračaru
''Skvo, kako je tvoje ime!'' Upitah.
ni trznula se nije na moju viku. ''Ustreptalo pero matori vraču'' kuda si krenuo? upitala me je.
''pa, odlučio sam da tražim selo koje će me prihvatiti, da ih štitim od zlih duho''
''odlično! postao si ljuta nozdrva. To je moje pleme. Od ovog dana nas je dvoje''
''ali, ali...koje su moje dužnosti?!'' zbunjeno rekoh!
O tome ćemo posle, a sada mi pomozi da spremim ovoliku ribu, manitu će se ljutiti ako je ne pojedemo!
|
|
|
― George Carlin |
|
![]() |
|
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7891 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2011 u 13:05 |
![]() ![]() ![]() "To je moje pleme. Od ovog dana nas je dvoje." Izgleda da i skvoglavica pati od megalomanije. ![]() ![]() ![]() A zbog ovoga
ti sleduje ovo ![]() |
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2011 u 13:08 |
|
Skvoglavica pati od dosta stvari,moram priznati
|
|
|
― George Carlin |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |