| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
CD rom pitanje |
Odgovori
|
| Korisnik | |
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2742 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: CD rom pitanjeObjavljeno: 25.Ožujak/Mar.2011 u 16:58 |
|
Imam neki CD rom, tj CD sa igricama, pesmicama, flash stvarima. Kad ubacim disk sa njega to učitavam i sve super radi. E sad kad ga iskopiram na komp imam samo 3 fajla, video fajl, flash i neki tekstualni sa uputstvom.
Moje pitanje glasi. Postoji li nacin da taj interaktivni cd ikako osposobim da radi na kompjuteru bez diska kako bih ga narezala deci tj. djacima? Dakle da ne bude ISO ovo ono (jer oni su mali), već im režem na dvd razne zanimacije pa htedoh i ovo da ubacim.
|
|
|
Veži konja gde ti gazda kaže
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2011 u 19:23 |
|
Mislim da nema drugog načina, osim da im narežeš identičnu kopiju na običan CD. Sa nekim od programa za tu namenu napravi "image" tog tvog CD-a, proveri da li radi kako treba ubacivanjem tog "image"-a u "image drive" (ako nemaš instaliran, upotrebi program kojim si napravila "image", da njime instaliraš bar jedan). Ako radi, reži "image" Nerom ili šta već imaš instalirano, najmanjom brzinom koju ti program i rezač dozvoljavaju. Skuplja verzija rešenja, ali bi trebalo da radi. Ja sam tako svojoj deci rezao nezaštićene interaktivne diskove, naravno sa omotom, i dan danas ih čuvaju.
Ako je CD zaštićen od kopiranja, ja baš i nisam u to upućen, ali znam da mnogi koriste Alcohol da razbiju zaštitu. Valjda će se neko javiti sa objašnjenjem procedure. |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2011 u 21:34 |
|
Mislim da alcohol samo pravi image fajlove, ubacuje ih kao virtuelni drajv, snima image fajlove na diskove, ne znam oko probuvanje zastite. Za to je Dvd Decrypter.
|
|
![]() |
|
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2742 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2011 u 00:07 |
|
Nije zasticen. Hvala vam na odgovorima. Ipak cu im narezati DVD bez toga, pa drugi put ovo. Da ne komplikujem .
|
|
|
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2011 u 00:27 |
|
Program Alcohol 120
1. Napravis "image" diska na komp. preko alc.120 2. Rezes koliko hoces originalne kopije preko alc.120 (ako su zasticenje, i te kopije ce biti zasticene. Svaka kopija ce raditi samo s diskom u drajv). Sledeca tema na forumu ima nesto oko rezenje preko alc.120 http://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=27699&PID=669221&title=problem#669221 Ako bude trebalo, sredicemo koji screanshot i za "kako napraviti image" od cd-a. Ažurirao prijatel-MKD - 26.Ožujak/Mar.2011 u 00:28 |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2011 u 13:17 |
|
Hvala prijatel, ali ja sam htela jos da ga uprostim. Znala sam ja da mogu to da narežem na disk, ali sam mislila može li uopšte bez diska da radi. Jer već režem neki dvd sa pesmama, igricama radnim listovima ebooks, pa sam htela i ovo u jedan folder klincima da dam, ali ne može, mora na poseban disk. Nema veze. :) Hvala ti
|
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |