| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
TOP 5 filmova |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | ||
JB007
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 04.Kolovoz/Aug.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 21 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2005 u 18:46 |
|
|
Jako, jako teąko, ali evo recimo mojih 10 top filmova (svi su jednakopravni, bez obzira na poredak):
Ex i Post YU: 1. Bitka na Neretvi 2. Tko pjeva zlo ne misli 3. Maratonci trče počasni krug 4. Sjećaą li se Dolly Bell 5. Otac na sluľbenom putu 6. Ničija zemlja 7. Top lista nadrealista 8. Ko to tamo peva 9. Imam dvije mame i dva tate 10. Malo misto Strani: 1. Dead Poet's Society 2. Psycho 3. Citizen Kane 4. Pulp Fiction 5. The Godfather (trilogy) 6. Trois couleurs: Bleu, Blanc, Rouge 7. Kika 8. Lola rennt 9. Juana la Loca 10. The Passion of the Christ No, naąlo bi se tu mjesta i za remek djela poput: The Lord of the Rings Sutjeska Let iznad kukavičjeg gnijezda Ben Hur Crna mačka & Beli mačor... |
||
|
Tko leti vrijedi! Tko vrijedi leti! Tko ne leti ne vrijedi!
|
||
![]() |
||
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2005 u 21:05 |
|
|
Die Hard 1 i 3 Terminator 2 Kill Bill 1 Platoon .............ali ima previše dobrih filmova da bi se moglo odlučivati o TOP 5
|
||
![]() |
||
lebowski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 10.Sijecanj/Jan.2005 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 4 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2005 u 19:57 |
|
|
tanka crvena linija, mad max 2, big lebowski, strah i prezir u las vegasu, balkanski spijun...ma nidje veze, imam toliko omiljenih filmova al to treba treba sjest i pisat i pista i pisat...
|
||
![]() |
||
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2005 u 23:08 |
|
|
Stari moj, najbolji filmovi definitivno su(ne nuzno po ovom redoslijedu): 1. Svi filmovi sa Bruce Campbellom ( within the woods, svi Evil Dead, Bubba Ho-Tep...) 2. Stari kung fu filmovi ( one armed boxer, master of the flying guillotines...) 3. Novija japanska produkcija (battle royale, ringu, ichi the killer...) 4. Od novijih americkih redatelja filmovi Quentina Tarantina, Jima Jarmuscha, Davida Finchera i Nigela M. Shayamalana 5. Od starijih redatelja svakako : Stanley Kubrick, Walter Hill, David Lynch, Troffaut, Francis Ford Coppola, Terry Gilliam isl. |
||
![]() |
||
Sa'angreal
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 07.Studeni/Nov.2004 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 88 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2005 u 23:13 |
|
|
s obzirom na to da imam video klub ja moje članove uvek pitam kad treba da im preporučim neki film, da li su gledali: Band of brothers Dežurni krivci Zelena milja 8 milimetara Sumnjivi susedi Život Dejvida Gejla Identitet Poruka iz pakla Prosledi dalje Odstupnica 1-4 Salem's Lot |
||
![]() |
||
Srdjan_No1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 18.Sijecanj/Jan.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 8 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2005 u 18:08 |
|
|
najboljih 5:
1. Shindlerova lista 2. Forest Gump 3. Saving private Ryan 4. Shawshank redemption (bekstvo iz shawshanka) 5. Gladijator Sto se tice reditelja, mislim da je ubedljivo najbolji: stiven spilberg!!!! covek zna znanje!!! |
||
![]() |
||
dinoman x
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2005 u 20:38 |
|
|
Forest Gump Johnny English American pie 2 Gladiator Cast away |
||
![]() |
||
fLiP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2005 u 23:06 |
|
|
kum, schindlerova lista, domino efekt, usual suspects... ovako nabrzinu iz glave,al ima ih još,možda i boljih |
||
|
....
|
||
![]() |
||
Srdjan_No1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 18.Sijecanj/Jan.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 8 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2005 u 17:25 |
|
stvarno je malo, trebalo je da bude najboljih 10!!! gore navedeni filmovi su po meni najbolji, redosledom kojim su napisani!!!! a ostli dobri su: Braveheart blistavi um Men on the moon Shakespeare in love Trumanov show die hard (najbolje akcije svih vremena, gledao sam ih 20-ak puta i nije mi dosadilo) insomnia john q rat race itd... ako se setim jos nekog, reci cu!!! zao mi je sto nisam pogledao donnie darko (puno se spominje na ovom topicu) i engleski pacijent (imam osecaj da je extra film) |
||
![]() |
||
Eska
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 17.Prosinac/Dec.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 30 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2005 u 12:11 |
|
|
1.Iskupljenje u Šavšinku 2.Djelić sekunde 3.Forest Gump 4.U potrazi za Foresterom 5.Iznad obruća |
||
|
De gustibus non es diskutandum
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |