Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pitanje&Predlog
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pitanje&Predlog

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
minjabuuu View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj minjabuuu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pitanje&Predlog
    Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 11:31
Pozdrav svima!
E ovako, imam jedno pitanje za sve vas i jedan predlog za administratore.

Pitanje
Šta da uradim da bi mi se na netu prikazivali kineski i japanski znaci? Umesto njih mi se prikazuju samo kvadratići. Da li treba nešto da instaliram, ili postoje neka podešavanja u registru, ili jezičkim opcijama? Pretraživala sam na netu teme vezane za to, ali nisam ništa našla.

Predlog
Pošto postoji dosta titlova uz koje ne stoje ni fps ni release, možda bi bilo ok da se otvori neka tema u kojoj će članovi koji skinu takav titl, a desi se da odgovara verziji filma koji su skinuli, napisati koja je to verzija i koliko fps ima i staviti link od tog titla, kako bi administratori dopisali uz taj titl. Embarrassed

Ažurirao minjabuuu - 18.Ožujak/Mar.2011 u 11:33
Na vrh
Damirowski View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Damirowski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 11:48

Za 'prijedlog' već postoji takva tema: 'Brisanje i ispravak titlova' (i dodavanje novih releasa)
[IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/d11097cc-8aec-419f-afcf-1a4480cb471c.gif">     

Hmm...?
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 12:34
Resenje za problem
1. Da, trebas imati instalacioni win. cd i ubaciti ga u drajv, i otvoriti kineski sajt gde bi trebalo automatski da se pojavi poruka dali hoces instalirati "East Asian Languges", i instalirati ih za 1 min.

- Moguce je da su skripte vec kopirane na HDD pri instalaciju win. pri sto ti ne-treba instalacioni win.cd.

2. Druga varijanta, ides Start / Control panel / Regional and Language Options

i ovde isto ko i pri prvom slucaju pitace te dal imas na HDD ili ces preko win.instal.cd

- Moguce je da bude potreban Restart za aktivaciju.

- Kad otvoris sajt (primer na slici je za IE) desni klik oznaci Auto-Select i to bi trebalo raditi ok, ali ako nece automatski onda biraj jedno po jedno kineske i japanske skripte.

Ažurirao prijatel-MKD - 18.Ožujak/Mar.2011 u 12:44
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
minjabuuu View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj minjabuuu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 14:40
hvala puno!prijatelmkd
Na vrh
chejecrko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chejecrko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2011 u 11:43

Imam dva pitanja a radi se o sledećim titlovima

http://titlovi.com/titlovi/blue-car-13833/ prevod se prikazuje u km player-u a u bs playeru ne. Inače verzija je prilagođena Blue.Car.LiMiTED.DVDRip.XviD-DiAMOND 23.976fps

Drugi je http://titlovi.com/titlovi/antifa--chasseur-de-skins-111040/ sličan problem, titl se prikazuje u vlc player-u a u bs player-u neka slova ne prepoznaje (nisu samo ć,č,ž....) u notepad-u se sva slova prikazuju.

Šta raditi da se titlovi prikazuju na svim plejerima.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2011 u 12:53
Kao i obično, Media Player Classic ga prikazuje. Otkrit ću ti malu tajnu: BS Player je skraćenica za "BullShit player" i takav je već godinama.

Probaj ga prebaciti u neki drugi format, npr. ".sub" pa ga onda pusti.
Na vrh
minjabuuu View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj minjabuuu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2011 u 23:15
Jednostavno skini GOM player, radi perfektno, sve otvara, koristim ga godinama i nikada nisam imala nikakvih problema sa njim
Na vrh
chejecrko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chejecrko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2011 u 08:09
Ma imam sve pomenute + KMPlayer nego sam prvi put naišao na tako nešto. Hvala u svakom slučaju.

Ažurirao chejecrko - 15.Travanj/Apr.2011 u 08:11
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2011 u 08:19
Originalno postovano od strane minjabuuu minjabuuu piše:

Jednostavno skini GOM player, radi perfektno, sve otvara, koristim ga godinama i nikada nisam imala nikakvih problema sa njim
+1
najbolji je
Na vrh
minjabuuu View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj minjabuuu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2011 u 12:56
Ne znam da li postoji tema za ovako nešto, ako postoji, premestite post:
Kada pretražujem titlove, padajuća lista titlova mi je, jednostavno, sakrivena iza reklame i iza titlova koji su na naslovnoj strani. Taj problem imam već nekih nedelju dana. Kako to da rešim? Dešava li se to još nekom?
PS Koristim Safari. Sa Mozillom nemam taj problem.

PS2 Molim bez "Pa koristi Mozillu onda" LOL 
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2011 u 13:10
Pa....ne znam šta bih ti rekla LOL
Ja te probleme rešavam sa Adblock Plus(sefepostovanje inlovedarije) ali ne znam da li nešto slično postoji i za Safari (ako ćemo iskreno, ne znam ni šta je safari LOLLOLLOL ali pretpostavljam da je program poput ff, opere i sl LOLLOLLOLLOL)

p.s. pozivam se na status na forumuLOL i zadržavam ekskluzivno pravo na spam u ovom delu foruma LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2011 u 14:01
Probaj googlati adblock plus safari pa vidi ima li add-on za safari... 

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
minjabuuu View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj minjabuuu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2011 u 12:44
Gracias na odgovorima Smile (uh, mesec dana proslo?!)

@bojanadj Yap, to je Safari. Pretrazivac. Kazu da je najbrzi i ja sam jako zadovoljna njim, preporucujem ga svima Smile
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2011 u 17:07
Safari je na testu u Svetu Kompjutera prošao najgore od svih najpoznatijih pretraživaža.
Na prvom mestu je Google Chrome, zatiim Mozila 4 sa nekim zamerkama, pa svi ostali.
Safari sam isprobao, nije loš ali nije ni ništa posebno. Za slabije mašine sa Win 7
preporučujem IE 9 ili Chrome, za XP je Firefox 3 nenadmašan što se mogućnosti tiče,
dok za jače mašine Firefox 4 ima sve što ikada može da zatreba u surfovanju Internetom,
iako je Chrome brži.
Neka se korisnici Opere ne nađu uvređeni, i ja sam bio jedan od njih dok nisam potpuno
prešao na Mozilu. Isprobao sam još neke manje poznate pretraživače, ali se ispostavilo
da su uglavnom klonovi Mozile ili IE.

minjabuuu, hvala za preporuku, ali neka hvala.Wink
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2011 u 17:24
ja koristim mozillu uglavnom zbog greasemonkey dodatka.

chrome ima nešto slično, ali nisam uspio instalirati
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2011 u 18:08
Moje skromno misljenje je da mozila 4 nema premca. Imam i google chrome, ali nije toliko brzi da bi me ubedio da prenjem na njega.
Vladika
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.