Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Koji vam je žanr najdraži ?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Koji vam je žanr najdraži ?

Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
Anketno pitanje: Šta najviše volite gledati ?
Izbor Glasova Statistika ankete
17 [11,11%]
7 [4,58%]
6 [3,92%]
2 [1,31%]
5 [3,27%]
25 [16,34%]
3 [1,96%]
27 [17,65%]
17 [11,11%]
7 [4,58%]
0 [0,00%]
1 [0,65%]
0 [0,00%]
3 [1,96%]
5 [3,27%]
5 [3,27%]
8 [5,23%]
3 [1,96%]
3 [1,96%]
1 [0,65%]
0 [0,00%]
3 [1,96%]
5 [3,27%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
MetalikeOperiteKose View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj MetalikeOperiteKose Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2021 u 13:05
Horor, SF (ukoliko nije unisten preteranim specijalnihm efekatima), triler, misterije... Volim i komedije, ali ih ne snimaju vec 15 godina... Da mi zivot zavisi od toga, ne bih gledao mjuzikl, borilacku akciju ili nakazni hibrid horor/komedija. Sve ostalo "moze da prodje" ako zadovoljava odredjene (licne) kriterijume po pitanju kvaliteta...
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2021 u 13:26
To, horor-komedija, je i meni oduvek bilo apsurdno (ne onaj apsurd koji volim i kojem težim😄). Tu sam zbog specifičnih emocija...jeze, nemira, straha...pa kako koji već ubode, mešanje dijametralno suprotnog mi kvari ako ne čitav utisak, jer ih je bilo dobrih kao filmova, no svakako remeti eto jedan od mojih primarnih ciljeva gledanja horora.

Moja ljubav prema hororu ima i sasvim pedesetih motiva, no da ne drvim sada i o tome još 😄

Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2021 u 13:42
Edi? Gewehr? Zelenoguzi administratore?
Zeca mu pečenog, nije mukica navesti šta se voli gledati. 😊

Btw, rekoh da volim bezmalo sve, pa i mjuzikle i muzičke filmiće. Volim klasike, Singing in the rain, American in Paris, Wizard of Oz, taj period zlatnog Hollywooda, šarenilo/boje, vedrinu, naivnost, neka je eskapizam, šarena laža, ljudi kakvi oni nisu, ovi danas na ulici mi nisu ništa realniji ionako 😄 mada istina u nekoj drugoj krajnosti.😔

...a i npr Footloose sam gledao 5-6-7 puta samo u bioskopu. 😊
Na vrh
TyrsDottir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TyrsDottir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2021 u 15:11
Komedija, Sci-Fi, Distopija, Avantura ^^
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.