Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 83. dodela OSKARA  - 2011 - dobitnici
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

83. dodela OSKARA - 2011 - dobitnici

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 21:55
...jednom u 10 godina tu sumnjivu nagradu dobije vredan film, a prošla godina je bila jedna od tih... LOL
Na vrh
Lucky_Mkd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lucky_Mkd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2011 u 17:02

Morao sam da dogem jer znam da ovde je najbolja rasprava za oskari ...

Zelim da pocnem so voditelju James Franco and Anne Hathaway 

James Franco = KATASTROFA on je samo sedio i skoro da nista ni je pricao AcaNholivud

Anne Hathaway  = Dobra ali ne odlicna

Najdobri Film  -  Spored mene najdobri su bili: Inception  i Black Swan a neznam zasto toliko su za Kings Speech mene film mi  je mnogu mnogu dosadan ali to je samo moje mislenje

Najdobar Akter  - Spored mene ovde je zasluzio Kings Speech odnosno Colin Firth odlicno je glumio

Najdobra Glumuca - I poveke od zasluzeno Black Swan i Natalie Portman  fantasticna gluma 

Najdobra Sporedna maska uloga - The Fighter i Christian Bale zasluzeno odlicna odigrano za Bale i tuka mislim da Jeremy Renner i The town su bili dobri ali Christian Bale je odigrao odlicno

Najdobra Sporedna zenska uloga -  The Fighter i Melissa Leo ,MEllissa je uradila fantasticna transformacija na divna dama u buntovnicka majka koja je uradila odlicno spored mene 

Najdobri Reziser - I opet tu ne se slazem za Kings Speech ... ja mislim da tu je zasluzio Black Swan i Darren Aronofsky

NAJBOLJI ORIGINALNI SCENARIO - i ovde ne mogu da se slazem so Kings Speech spored mene ovde je trebalo da dobije Inception  i Christopher Nolan

NAJBOLJI ADAPTIRANI SCENARIO - i opet ne ne ne spored mene The Social Network je samo jedan obicni film koi gledamo svaki dan i jedno svako dnevno scenario skoru u svaku film barem ja tako mislim ono sto nije svako dnevno i odlicno uradeno i odlicno spakovano je 127 HOURS.

KINEMATOGRAFIJA - INCEPTION  i Wally Pfister ... Fantasticno uradeno 

SCENOGRAFIJA - Alice in Wonderland i  Robert Stromberg, Karen O'Hara.... odlicno 

KOSTIM - Alice in Wonderland i Colleen Atwood  . . . . Odlicno

ŠMINKA - The Wolfman  i  Rick Baker, Dave Elsey . . . . .Odlicno 

MUZIKA - a ovo je bilo najgore muzika dobitnik je bio The Social Network i  Trent Reznor, Atticus Ross ma ajde katastrofa spored mene muzika je trebalo da bude How to Train Your Dragon i John Powell ali to je to niko ne pita nas :D

PESMA: Toy Story 3 i  Randy Newman("We Belong Together") bolje nije moglo odlicna pesna 

MIKS ZVUKA -Nemasta da se prica Inception i Lora Hirschberg, Gary Rizzo, Ed Novick .... Odlicno

MONTAŽA ZVUKA - Inception i Richard King zasluzeno

SPECIJALNI EFEKTI - Inception i Chris Corbould, Andrew Lockley, Pete Bebb, Paul J. Franklin zasluzeno odlicni

ANIMIRANI FILM - Toy Story 3 i Lee Unkrich , odlican crtan ali mislim da ova godina ni su imalu konkurencije

STRANI FILM - nijedan nisam gledao pa ne mogu da kazem nista za ovo :D

DOKUMENTARNI FILM - isto i za ovo nisam gledao

KRATKI DOKUMENTARNI FILM - / nista nisam gledao 

KRATKI ANIMIRANI FILM - / nista nisam gledao 

KRATKI FILM - / nista nisam gledao

Pa dragi kolege ovo je bio moje ocene na 83 dodeluvajne na oskari ostao sam nespan ali zelim da gi gledam... da je bilo bolje od prosle godine hmmm sta znam meni je bilo isto ali da se nadamo na bolje jer svi znamo kako su nama vazni filmovi i da se nadamo da jednom dana na jedan oskar od BALKANA pa toliko od mene nema me na forum je puno radim i mnogu mi je krivo sta me nema ali se nadam da mogu  da dolazim od vreme ne vreme ... Veliki pozdra iz Makedonija , Pozdrav i volim vas Broken Heart

caocao

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.