| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
83. dodela OSKARA - 2011 - dobitnici |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
ghostwheel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1415 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 21:55 |
|
...jednom u 10 godina tu sumnjivu nagradu dobije vredan film, a prošla godina je bila jedna od tih...
|
|
![]() |
|
Lucky_Mkd
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2011 u 17:02 |
|
Morao sam da dogem jer znam da ovde je najbolja rasprava za oskari ... Zelim da pocnem so voditelju James Franco and Anne Hathaway James Franco = KATASTROFA on je samo sedio i skoro da nista ni je pricao Anne Hathaway = Dobra ali ne odlicna Najdobri Film - Spored mene najdobri su bili: Inception i Black Swan a neznam zasto toliko su za Kings Speech mene film mi je mnogu mnogu dosadan ali to je samo moje mislenje Najdobar Akter - Spored mene ovde je zasluzio Kings Speech odnosno Colin Firth odlicno je glumio Najdobra Glumuca - I poveke od zasluzeno Black Swan i Natalie Portman fantasticna gluma Najdobra Sporedna maska uloga - The Fighter i Christian Bale zasluzeno odlicna odigrano za Bale i tuka mislim da Jeremy Renner i The town su bili dobri ali Christian Bale je odigrao odlicno Najdobra Sporedna zenska uloga - The Fighter i Melissa Leo ,MEllissa je uradila fantasticna transformacija na divna dama u buntovnicka majka koja je uradila odlicno spored mene Najdobri Reziser - I opet tu ne se slazem za Kings Speech ... ja mislim da tu je zasluzio Black Swan i Darren Aronofsky NAJBOLJI ORIGINALNI SCENARIO - i ovde ne mogu da se slazem so Kings Speech spored mene ovde je trebalo da dobije Inception i Christopher Nolan NAJBOLJI ADAPTIRANI SCENARIO - i opet ne ne ne spored mene The Social Network je samo jedan obicni film koi gledamo svaki dan i jedno svako dnevno scenario skoru u svaku film barem ja tako mislim ono sto nije svako dnevno i odlicno uradeno i odlicno spakovano je 127 HOURS. KINEMATOGRAFIJA - INCEPTION i Wally Pfister ... Fantasticno uradeno SCENOGRAFIJA - Alice in Wonderland i Robert Stromberg, Karen O'Hara.... odlicno KOSTIM - Alice in Wonderland i Colleen Atwood . . . . Odlicno ŠMINKA - The Wolfman i Rick Baker, Dave Elsey . . . . .Odlicno MUZIKA - a ovo je bilo najgore muzika dobitnik je bio The Social Network i Trent Reznor, Atticus Ross ma ajde katastrofa spored mene muzika je trebalo da bude How to Train Your Dragon i John Powell ali to je to niko ne pita nas :D PESMA: Toy Story 3 i Randy Newman("We Belong Together") bolje nije moglo odlicna pesna MIKS ZVUKA -Nemasta da se prica Inception i Lora Hirschberg, Gary Rizzo, Ed Novick .... Odlicno MONTAŽA ZVUKA - Inception i Richard King zasluzeno SPECIJALNI EFEKTI - Inception i Chris Corbould, Andrew Lockley, Pete Bebb, Paul J. Franklin zasluzeno odlicni ANIMIRANI FILM - Toy Story 3 i Lee Unkrich , odlican crtan ali mislim da ova godina ni su imalu konkurencije STRANI FILM - nijedan nisam gledao pa ne mogu da kazem nista za ovo :D DOKUMENTARNI FILM - isto i za ovo nisam gledao KRATKI DOKUMENTARNI FILM - / nista nisam gledao KRATKI ANIMIRANI FILM - / nista nisam gledao KRATKI FILM - / nista nisam gledao Pa dragi kolege ovo je bio moje ocene na 83 dodeluvajne na oskari ostao sam nespan ali zelim da gi gledam... da je bilo bolje od prosle godine hmmm sta znam meni je bilo isto ali da se nadamo na bolje jer svi znamo kako su nama vazni filmovi i da se nadamo da jednom dana na jedan oskar od BALKANA pa toliko od mene nema me na forum je puno radim i mnogu mi je krivo sta me nema ali se nadam da mogu da dolazim od vreme ne vreme ... Veliki pozdra iz Makedonija , Pozdrav i volim vas
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |