Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Desinhronizacija prilikom kompresije...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Desinhronizacija prilikom kompresije...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
rhymerator View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Desinhronizacija prilikom kompresije...
    Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2004 u 00:31

Prilikom kompresije iz mpeg fajlova koristeci XMPEG 5.0, izaberuci odgovarajucu video i audio kompresiju, dobijam fajl kod koga je zvuk desinhronizovan u odnosu na sliku?...

Da li je ovde problem u Video ili Audio kodeku? Ili necem trecem?

Hvala.

e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2004 u 18:43
hm zvuci kao da je kodek ali ipak mislim to da je zbog kompresije probaj naci tutorial za taj prog pa pogledaj sta ce ti reci u vezi toga ja mislim da ima neko objasnjenje za takav issue
Fission Maild
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2004 u 19:37
preporu?io bi ti program dr. divx meni radi odli?no i nisam nikad i mo problema
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2004 u 22:14

@ Blues - Exe - probao sam i sa 2 vrste kodeka medjutim nista

@ Bozo - probacu dr. divx - inace volim te jednostavne verzije programa, koristio sam inace vidomi ali me na sp2 poceo nesto zezati.

e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
fehim View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fehim Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2005 u 00:26
Ja imam isti problem sa Dr.DivX-om. Slika i zvuk su desinhronizovani ali ne znam zasto... Jaran mi je rekao da trebam sve kodeke deinstalirati (DivX, AC3, ...) pa instalirati K-Lite Pack... Evo upravo se oko toga zabavljam pa vidjecemo... U svakom slucaju ako rijesis problem javni..
Fox
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.