| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Vicious Kind (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NEX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Teniser Pridružen: 12.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Čačak Status: Offline Points: 1525 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Vicious Kind (2009)Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2011 u 23:03 |
|
The Vicious Kind (2009)
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1183921/ Žanr: Komedija, Drama Režiser: Lee Toland Krieger Glavne uloge: Adam Scott, Brittany Snow, Alex Frost Opis filma: Muškarac pokušava da upozori brata na njegovu novu devojku koju dovodi na Dan zahvalnosti, ali se na kraju njegov brat zaljubljuje u nju negde usput. Youtube: Tekst preuzet sa IMDB-a Prevod radi aca1 |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2022 u 18:36 |
|
Meni vrlo drag filmić, depresivna, praznična, hladna a ujedno i zabavna priča, svega tu ima, od tobože mizoginije (ispostaviće se ipak ne) preko sje.banih porodičnih odnosa, oštećenih ljudi, blesave, naizgled nemoguće romanse, uz sjajan ambijent američke provincije...istok ipak, nema selja ovde nažalost
.Odličan Adam Scott, meni (tada samo) jezivo sexy Brittany Snow, uvek dragi J.K.Simmons, film koji je meni teško bilo ne voleti, iz vremena kada su me filmovi sa Sundance festivala iskreno radovali.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |