Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ćik pogodi na šta mislim
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ćik pogodi na šta mislim

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2011 u 12:58
Hm, pazi...
znam ko želi da ide u Amsterdam (nemam na poslu neku njegovu posebnu sliku, pa ću iskoristiti već postojeću: tj, njih troje što se slikalo LOLLOLLOLLOL

E sad, da je njega Bog video on bi drugačiji bio (prvenstveno bi imao 1 a ne tri ličnostiLOL), pa nisam sigurna da si na njega mislio LOLLOLLOL

(p.s. naravno, on i ja se lično poznajemoLOL)

Sa druge strane, ne znam koga smatraš Gigom na forumu, pa ne znam ni ko bi bio njegov sin LOL, ali vodeći se imenom najstarijeg sina imamo našeg Alexander Supertramp. Opet, Alexander je iz Crne Gore, pa mi ono "ne znam hoće li ići u Montevideo" ne pije vodu...A i ne znam kakve veze on ima sa Vojvodinom...
(njega nisam lično upoznala...sad za sad...LOL

I AcaN želi da ide u Amsterdam (dobro, posle teme o prostitutkama u Amsterdamu celokupna muška populacija sa foruma želi da ideLOLLOLLOL) i on jeste u Vojvodini, ali kakve veze on ima sa Gigom Moravcem, nemam pojma LOL
(naravno, sa njim se privatno družim LOL)

Spori je isto iz NS, kao i Novy, ali njih dvojicu ne mogu da povežem ni sa Gigom ni sa Amsterdamom (doduše, gde je Acan tu su negde i njih dvojica...i da, naravno, imence poznajem i družimo se LOL a novy mi još beži ali ne brini neće zadugo)

I da, ako se pitaš - Novi Sad je Vojvodina...ostala mesta manje više LOLLOLLOL
Moram da radim...nastavljam da tumačim večers...

p.s. Najbitnije zaboravih:
Prvi radni dan dobio je košarkašku loptu u leđa - ti reci gde Wink

Ažurirao bojanadj - 07.Ožujak/Mar.2011 u 13:12
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2011 u 13:30
Pogodila si iz prve ...Wink
Riječ je o Saletu aka Nabojši aka Ludom Milojku aka ....ne znam kome više ne...LOLLOL

Giga Moravac - Marko Nikolić (Iz Boljeg Života) a njegov sin je Aleksandar Saša Sale Popadić

Montevideo - epizodna uloga u filmu i pitanje hoće li se pojaviti u nastavku...
Sale - možda epizodna uloga u Amsterdamu ,pitanje je bi li se opet vratio...holanđanke su brate puno zahtjevne...LOLLOLLOL

Vratiće se rode - serija. Lik glumi muža od Mirjane Karanović a Sale će se vjerovatno vratiti u Novi Sad na jedan divan provod sa dragom i dobrom ekipom LOL
LOL Znači da rezimiramo

Boris Komnenić/Nebojša LOLLOLLOL

Bravo !!!!!

P:S.  Za ovo tvoje pitanje nemam pojma na što misliš...Ermm

Ažurirao A2D2 - 07.Ožujak/Mar.2011 u 13:31
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2011 u 13:35
Molio bih da ne koristite baš previše to Sale, jer mi se ne sviđa... Dosta mi je Ludi Milojko, Nešica i Stojadinka... LOLLOLLOL

A ti ga brate izvrti cijelu priču sa Saletom... No, samo da se zna, odmah sam skontao da sam to ja... LOLLOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2011 u 13:47
Razumio ...Thumbs Up

Znači samo vas trojica...LOLLOLLOL
LOL

Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2011 u 13:50
TROJE!! LOLLOLLOLLOL

Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2011 u 13:54
trojica !!!

Jedan protiv drugoga i jedna djevojka...LOLLOLLOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2011 u 13:57
Ak sam ja sad tebe skontao... LOLLOLLOL

Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2011 u 14:00
Ma nemoj se ni truditi ....Ne kontam ni ja sebe ponekad LOLLOLLOL

Ima ona pjesma "Trojica" što je izvodi čini mi se da se zvala AnaMarija...  

Bio hit prije 15 godina..., pa mi se poklopila rima na trojica..

Šta ćeš ,jače je od mene...LOLLOL
LOL
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2011 u 18:48
Da ne misliš na Kseniju i "Troje"? Wink
Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2011 u 18:53
Originalno postovano od strane VBojana VBojana piše:

Da ne misliš na Kseniju i "Troje"? Wink

U pravu si ...Wink

A obradili su je Branimir Mihaljević i Anamarija...
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2011 u 22:29
Originalno postovano od strane A2D2 A2D2 piše:

P:S.  Za ovo tvoje pitanje nemam pojma na što misliš...Ermm

ccc...Prvi dan kad je mladi vaspitač Katić došao u Sivi dom u prvom susretu sa momcima je popio košarkašku loptu u leđa...ccc, kolega...C C C
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,157 sekundi.