| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
STRIKEFORCE/12.02.2011/10PM |
Odgovori
|
| Korisnik | |
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Hrvatska/Klc Status: Offline Points: 1318 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: STRIKEFORCE/12.02.2011/10PMObjavljeno: 12.Veljaca/Feb.2011 u 15:44 |
|
STRIKEFORCE/12.02.2011/10PM
Slike boraca:
VIDEO:
Nadam se da ću uspjet naći negdje prijenos borbi,gledam ovaj SHOWTIME,tu će navodno prenosit,neznam jel se moram registrirat da bi mogao gledat il kaj(ili možda treba platit da bi gledao)),pojma nemam hm...!?
Ako nekog zanima to,a da zna di će se moći pogledat prijenos,neka javi na PM ili tu u temi neka napiše!
Hvala!!
|
|
|
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 00:03 |
|
Ja nikad ne gledam te evente uživo, jer slika je slaba i šteka....Ja ti to sutridan skinem sa trackera, na svim trackerima će ti postaviti event....Tako radim i za ufc i za strikeforce.....Slika bude hdtv, i užitak je gledati...Samo naravno, dok ne pogledam, ne idem ni na net niti čitam vijesti, da ne bi negdje bio spoiler.....
|
|
![]() |
|
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Hrvatska/Klc Status: Offline Points: 1318 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 00:22 |
|
Imao sam osjećaj da ćeš komentirat,jel izgleda da jedino nas dvojicu na ovom forumu ovo zanima!
Pa evo pod komentarima na "SHOWTIME" sam naletio na jedan komentar di je jedan član napisao da Europa i Skandinavija mogu pratit borbe uživo danas u 4:00 na Eurosport 2,a sva sreća da imama "Max-tv" i taj program,vidio sam na Eurosportu,na njihovom programu da stvarno ima prijenos borbi!
Tako da gledam sigurno!
|
|
|
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 00:35 |
|
Ma razumijem, svatko ima neki svoj način...I ja sam prije gledao uživo...Ali sad mi je draže otići ranije spavati, biti odmoran ujutro i onda lijepo staviti i gledati borbe....Inače, ovo je predobar turnir...Volio bi da u finalu budu fedor i overrem, kakva bi to borba bila...A ja osobno navijam za fedora, on mi najbolji borac....Čovjek je baš prava definicija borca....Uvijek smiren, a žestok kad krene udarati....I nijedna njegova borba nije dosadna...i skoro sve završi....Tako da mislim da i ova borba neće dugo trajati.....
|
|
![]() |
|
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 00:48 |
|
Isto favoriziram Fedora "ludog rusa",odlićan borac i kao šta kažeš,smiren,opušten,ali kada krene borba poćne udarat jako!!
Neznam,vidit ćemo šta će bit,a ovaj Overeem,nije Alistair Overeem nego Valentijn "Python" Overeem!'!?Njega još nisam gledao,to je valjda brat od ovog "pravog" Overeema!?
|
|
|
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 00:56 |
|
Da, to mu je brat...Ali nije uspješan kao Alistair...Ima 53 borbe, od toga 28 pobjeda i 25 poraza...I on je samo sporedna borba, on nije na turniru....Ali Alistair je zvijer, i jedva čekam borbu njega protiv Werduma....Werdum ga je već jednom pobjedio, i ako opet uspije to napraviti dokazao bi da ona pobjeda protiv Fedora nije bila slučajna.....Uglavnom, baš mi se sviđa ta ideja turnira, podsjeća me na stari Pride...
|
|
![]() |
|
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 01:06 |
|
A ha,znaći to mu je brat,znaći dvije glavne borbe većeri su Fedor-Silva i Arlovski-Kharitonov,a ova tri meča ispod,šta to ne spada pod te glavne borbe!? Neznam kada se onda bore Overeem-Werdum i Garnett-Rogres!? |
|
|
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 01:16 |
|
Tako je, dvije glavne borbe su Fedor-Silva i Arlovski-Kharitonov, oni su u turniru......Ovi ostali nisu u turniru, oni su sporedne borbe, samo da popune vrijeme..A Overeem-Werdum i Barnett-Rogres će biti na eventu koji će se održati 9. travnja 2011.....I onda će tamo negdje u srpnju biti polufinale turnira...
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 01:22 |
|
Inače ovdje možeš pratiti sve borbe (ufc, strikeforce, dream) putem net-a uživo.....
http://1.mmashare.info/ Ažurirao outside - 13.Veljaca/Feb.2011 u 01:22 |
|
![]() |
|
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 01:25 |
|
A ha tako znaći,ok,to me zanimalo,znaći u 4 mj. su druga dva polufinala!
Ok turnir da,vidjet ćemo ko će dogurat do finala,al uglavnom sve će bit odlične borbe!
A ništa,odmorit malo,pogledat kakav film i u 4 gledat borbe!
Pozdrav!
Ps:hvala za ovaj link,za to nisam znao,ako kojim slućajem budu borbe a da nisu na tv,ovo će dobro doći! Ažurirao ddavid14 - 13.Veljaca/Feb.2011 u 01:28 |
|
|
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 01:26 |
|
Ja ću gledati ujutro dok se probudim...Pa ćemo sutra malo komentirati borbe....Pozdrav...Uživaj...
|
|
![]() |
|
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 14:10 |
|
Odlične sve borbe!!
Druga borba od ove tri uvodne mi je između Shane Del Rosario VS Lavar "Big" Johnson,isto odlićna borba,dobro su se fajtali,nekako sam mislio da je ovaj Johnson u boljoj poziciji za pobjedu(kada su počeli rundu),ali sam sa prevario,ovaj Shane je okreno borbu samo tako,ok,i mislio sam da će dobit borbu(na početku dok su ulazili u ring,izgledao mi je spremnije,jače),ali i Johnson je pokazao da ima snage,sve u svemu super borba,pobjeda Shane Del Rosario!
Treča od tri uvodnih,ujedno i prva borba večeri Valentijn "Pyton" Overeem VS Ray "Sugarfoot" Sefo ,neznam meni najlošija borba,a ok,neznam,malo se navlačili,Overeem srušio Sefa,uhvatio ga za glavu,gušenje i kraj...
Prva finalna borba Andrei Arlovski VS Sergei Kharitonov(zaboravio sam gore napisati da i njega simpatiziram,Arlovskog,ok mi je borac,gledao sam dosta njegovih borbi,brz je na nogam i ima puno atraktivnih borbi,mlati se ko lud),ali danas,hm...Kharitonov je bio bolji,Arlovski je od početka meča držao borbu na svojoj strani,plesao po kavezu,kretao se brzo,zadavao dosta dobre udarce Kharitonovu,neznam,dosta mi mršavo izgleda Arlovski,čini mi se da je prije dosta jaći bio(mislim na tjelesnu masu),e da,a rus je nabijen,jak borac!
Navijao sam za Arlovskog,ali je naletio na šaku od rusa i završio na podu,nakon drugog udarca na podu,Arlovski je bio uspavan...odlična borba!
Zadnja borba večeri,ujedno i glavna borba večeri Fedor Emelianenko VS Antonio "Bigfoot" Silva,šta reći,bravo Antonio(zvijer,čovjek je ogroman,kakvu glavu i čeljust ima,uh...strava:)),iznenadio je sve prisutne u dvorani a i one pokraj malih ekrana i diljem svijeta,ISTUKAO je "Velikog" Fedora,baš ga je namlatio,dobro se Fedor držao na početku same borbe,dok je još imao snage,a kasnije kad ga je brazilac srušio i "lagano" mučio,vidilo se da je Fedor gotov i da nema snage te da jedva ćeka kraj runde!Jako teške udarce(udarce u glavu),dok su bili na podu,je primio od brazilca,ovaj ga je stvarno mlatio dolje,totalno mu je zatvorio desno oko,Fedor nije mogao nastaviti borbu i doktor je prekinuo!
To je možda bila i zadnja borba od Fedora,a poslije borbe je izjavio:
- Možda je vrijeme za odlazak. Možda je to Božja volja. Proživio sam dugu i lijepu sportsku karijeru. Hvala vam na tome.
Odlične borbe,dva sata sam uživao!! Ažurirao ddavid14 - 13.Veljaca/Feb.2011 u 14:14 |
|
|
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 16:58 |
|
Slažem se sa cijelim tvojim postom
![]() Sve su borbe bile odlične, osim Valentijn "Pyton" Overeem VS Ray "Sugarfoot" Sefo, ta mi je bila najslabija....Ray Sefo se nezna boriti na parteru, i to se vidjelo u ovoj borbi.....Stvarno je izgubio na amaterski način.....Ostale borbe, fenomenalne.....Tukli su se od samog početka i nitko se nije štedio.....Moram priznati da sam bio baš tužan kad sam vidio kako Fedor prima batine....Velik sam njegov fan, i baš mi je bilo teško gledati tu borbu...Ma da sam se opet nadao da će nekako opet uspjeti pobjediti, ali to se nije dogodilo....Najavio je da odlazi, i to je najbolje rješenje, nema se šta reći..osim...svaka čast legedno, hvala na svim borbama Za mene je bio i ostat će najbolji borac ikada... A Arlovski se super borio, kao što si rekao, lijepo se kretao..zadavao udarce...ali napravio je pogrešku što se u jednom trenutku prestao micati, i ostao u kutu kaveza....I onda sam znao da je gotovo....A i Arlovski je poznat po tome da baš i ne može primiti puno udaraca...Naravno, prije je on bio puno bolji, bio je čak i prvak u UFC-u....ali mislim da je vrijeme da i on ode u penziju...Jer ima 4 uzastopna poraza, i to sve nokauti, i to teški......Uglavnom, super event....stvarno dobre borbe....A i bit će zanimljivo dalje u turniru.....Mislim da bi trebao Overrem pobjediti, ali ne mogu više ništa reći, jer sam ja mislio da će Fedor proći...Tako da su iznenađenja uvijek moguća....I da Chad "Grave Digger" Griggs VS Gian Villante je bila FENOMENALNA borba....Kakva tuča, pravo šaketanje i samo sam čekao tko će pasti....Zakon borba... ![]() |
|
![]() |
|
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 17:36 |
Neznam stvarno ko bi mogao pobijediti na turniru,Overeem izgleda močno,ali poslije ove borbe od Fedora hm...neznam,je da tu je sada i Antonio Silva,mrcina,vidiš da mu Fedor nije mogao ništa,Werdum,koji je dobio i Fedora i Overeema,neznam za Kharitonova,mogao bi i on iznenadit,dobar borac,sve je moguće,jako zanimljiv i dobar turnir!
Vidjet ćemo! Ažurirao ddavid14 - 13.Veljaca/Feb.2011 u 17:38 |
|
|
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 17:41 |
|
Tako je, čekaju nas odlične borbe
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |