| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Marquis (1989) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Marquis (1989)Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2011 u 13:42 |
|
Marquis (1989)
Režija: Henri Xhonneux Po delu: Marquis de Sade Glasovi: Francois Marthouret, Valerie Kling, Michel Robin, Isabelle Wolfe... Žanr: animirani/komedija Zemlja porekla: Francuska, Belgija Jezik: francuski Radnja se odvija u vremenu od pre Francuske revolucije, kada su zatvarani različiti politički neistomišljenici: žena koja je ostala trudna nakon što ju je kralj silovao, šef policije optužen za prodaju pokvarenog mesa i markiz, nepravedno optužen za pokušaje da svrgne kralja. Markiza zanima samo rad na njegovim devijantnim pričama, a njegovo telo žudi za seksom (kandidat je tamničar sklon homoseksualizmu). Da bi kralja oslobodio sumnje, korumpirani sveštenik namešta optužbu da je markiz silovao ženu i napravio joj dete, a ujedno krade njegove priče i objavljuje ih u svoju korist. Stvari će doći na svoje kada narod ustane protiv tiranije. Prevod radi Filaret Ažurirao LjubicaSP - 28.Srpanj/Jul.2025 u 22:49 |
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2011 u 19:13 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |