| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Resident (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NEX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Teniser Pridružen: 12.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Čačak Status: Offline Points: 1525 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Resident (2011)Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2011 u 20:24 |
|
The Resident (2011) IMDB: Žanr: Drama, Horor, Triler Režiser: Antti Jokinen Glavne uloge: Jeffrey Dean Morgan, Hilary Swank, Christopher Lee Opis filma: Svake godine, tri miliona žena u Americi odlučuje da kupi za sebe novi stan po prvi put u životu. One ne znaju ko je živeo pre njih u tim stanovima,ne poznaju svoje gazde, i ne znaju da bi trebalo da promene bravu na vratima.Ovo je priča o jednoj takvoj ženi. Nakod razvoda od svog muža,mlada i lepa lekarka Julija Dermer se seli u Bruklin, želeći da započne svoj novi život. Stan u koji je došla bio je zapanjujući,imao je potkrovlje,izgledao je suviše moćno i dobro, tako da je to začudilo Juliju. Misteriozni događaji u njenom stanu dovode je do sumnje da nije ona sama u svojoj kući,i ubrzo joj ti strahovi prelaze u stvarnost. U svom okruženju,ona otkriva da joj naizgled fin i šarmantni vlasnik Maks je opsednut njome, ovo je sad igra mačke i miša, ona se bori i pokušava da se oslobodi od zlokobne namere Maksa... Youtube: Tekst preuzet sa IMDB-a Prevod radi reggae78 Ažurirao Legend Man 1993 - 06.Veljaca/Feb.2011 u 22:20 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2011 u 23:30 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Aleksandrovac Status: Offline Points: 3808 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2011 u 07:46 |
|
Prvo, meni se film svideo. Ideja, gluma...
Držao mi je pažnju. Ali neke scene su nerealne i glupe. I... Ne mogu ništa konkretno da kažem, a da vam ne otkrijem nešto. Moja najveća greška je bila što sam pogledao trejler i pročitao opis... Ne znam zašto, ali imam osećaj da će ostali ovaj film da napljuju, ali, kao što sam rekao, meni se svideo a i ukusi su različiti Ocena 8/10. Ako ništa drugo, uživaćete u Hilary Swank. Sumnjao sam u nju, ali ovde je solidno odglumila. PREPORUKA
![]() Ažurirao bagzi94 - 09.Veljaca/Feb.2011 u 07:48 |
|
|
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
|
![]() |
|
protectore
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2019 u 14:16 |
|
Ocekivao sam vise spletki, obrta, misterije, bez previse udubljivanja u likove. Kao da su pretrcali, cisto da se nesto snimi. Prosjecna triler/misterija.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |