| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Wo De Ye Man Nu Yo 2 aka My Sassy Girl 2 (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Wo De Ye Man Nu Yo 2 aka My Sassy Girl 2 (2010)Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2011 u 02:08 |
|
Wo De Ye Man Nu Yo 2 aka My Sassy Girl 2 (2010)
Režija: Joe Ma Glavne uloge: Leon Jay Williams, Lynn Xiong Žanr: ljubavni/komedija Zemlja porekla: Kina, J. Koreja Jezik: mandarinski Film paralelno prati dve ljubavne veze koje se povremeno ukrštaju. Prva priča prati ozlojeđenu devojku, ostavljenu od strane svog momka. Ona želi da se, po svaku cenu, osveti momku koji je ostavio i zato nalazi novog momka koji joj usled bezazlenosti svog karaktera služi kao savršeno oružje da radi šta poželi s njim i da ga maksimalno eksploatiše u tu svrhu. Druga priča prati malo drugačiji par - devojku koja se bavi borilačkim veštinama i momka koji se zaljubljuje u nju. Nevolja je u tome što njoj malo treba da se oseti uvređenom ili ugroženom pa se jako lako upusti u neku tuču. I pored burnog devojčinog temperamenta, njih dvoje ipak razvijaju poseban odnos pun emocija. Prevod radi Kampfar Ažurirao novy78 - 10.Veljaca/Feb.2011 u 14:33 |
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2011 u 00:31 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Aleksandrovac Status: Offline Points: 3808 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2011 u 13:41 |
|
Je l' gledao neko film? Utisci? Kampfar, bar ti.
|
|
|
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2011 u 14:13 |
Jako dobar, gledao sam doduše samo američki iz 2008me pre ovoga, nisam onaj iz 2001ve, ali sada kada uporedim, ovaj je 3koplja iznad Američkog. Tematika je poznata, ali ono što se događa je extra . Ima dosta smešnih situacija, pogotovu ako neko voli da gleda anime, videće mnoge scene koje potsećaju na scene iz crtaća.Meni je sasvim dobar. Dominantne žene, kilavi muškarci, iživljavanje i tupave komične scene, mada ima i ozbiljnih... Sasvim ok. Film će najviše da pogoduje nadrndanim ženskama ![]() |
|
![]() |
|
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Aleksandrovac Status: Offline Points: 3808 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2011 u 15:17 |
|
Hvala na odgovoru!
![]() Zvuči kao prvi deo, kineska verzija. Obavezno se gleda.
![]() |
|
|
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
|
![]() |
|
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2011 u 02:27 |
|
Kampfar, ne bi bilo loše (ako te ne mrzi) da baciš makar neke dve rečenice o radnji filma. Na netu nema ništa o njemu, ili imaju neke bezvezarije.Ne znam kada će mi doći na red za gledanje, pa ono... bolje ti, ipak si merodavniji.
Ažurirao novy78 - 09.Veljaca/Feb.2011 u 02:28 |
|
|
|
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2011 u 13:17 |
|
Pa ima kao 2 priče, tj. veze.
U jednoj je besna ostavljena devojka, koja se ''ušemila'' (ovaj izraz sam ovde pokupio) sa likom koji deluje zatupasto ali je dobrica i koji je sve sluša kako bi se ona osvetila bivšem momku. A ona to pokušava na više načina, da ne kvarim detaljima. Ona naravno se nikako ne zahvaljuje liku na trud, nego ga samo muštra , što bi se reklo ''kold bič''. - Hladni deo priče.A druga priča je devojka koja se bavi borilačkim veštinama upada u šemu sa likom kome se ona dopala, pa on uglavnom zbog nje nadrlja u društvu jer njegova ženska voli mnogo da bije radi sopstvene a i zaštite momka. Naravno ako se oseti uvređenom, ona bije i svog momka , ali kroz film stalno međusobno nadoknađuju i kao nokat i meso su, pa čine - ''ljubavni deo priče''.Međusobna povezanost parova je što su 2 ženske u srodstvu, pa se priča ukršta sa vremena na vreme. Ima mnogo različitih scena u filmu, mislim da nema dela koji je dosadan, tako da... ko voli nek izvoli. Eto, ako tako može da se skrati radnja u par reči. Ažurirao Kampfar - 10.Veljaca/Feb.2011 u 13:22 |
|
![]() |
|
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2011 u 14:33 |
|
Hvala Kampfar.
|
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |