| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sony Ericsson PC Suite |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sony Ericsson PC SuiteObjavljeno: 04.Veljaca/Feb.2011 u 20:27 |
|
E ovako...laptop mi ne prepoznaje tel.
Tel je sony ericsson V640...Skidao sam sa neta PC suite ali svi nesto sitni 14,17,30mb dok orginal ima oko 500mb.... Kada spojim-izbaci nepoznat uredjaj...dok kada sestrin spojim,sve normalno... E sad da li neko zna program sa kojim bih mogao to da sredim??? Skidao sam sa trakera,sa wareza (PC suite-koji imaju malo mb) i uvek ovako zavrsi
![]() |
|
|
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2011 u 20:37 |
|
ima li taj v640 stick pro duo karticu? Ja sam koristio k750, w810 i bez problema mi je ucitavao sve sa kartice, dok za stvari u telefonu sam morao da instaliram pc suite.
|
|
![]() |
|
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2011 u 20:41 |
Ima, nece ni karticu da izbaci derpe... cim spojim izbaci da ne pozna uredjaj... a kada ubacim complet PC suite, cim spojim odmah prvo izbaci karticu pa onda mem. telefona.... Meni izgleda treba taj USB driver da laptop prepozna tel....a ne znam gde da ga nadjem i kako....
|
|
|
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2011 u 20:54 |
|
jesi probao u sve usb portove? Bas cudno
. Probaj na google trazi drajvere za taj mob.Ažurirao icemaher - 04.Veljaca/Feb.2011 u 20:54 |
|
![]() |
|
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2011 u 21:08 |
Juce i danas sam guglao i nista... jedino mi orginal PC suite pomaze (500+mb), usb porta imam 3 komada i nece.... ranije sam znao da odem na control panel-add new hard.-pa onda krenem da trazim i izbaci mi mem. karticu nekim "cudom" ali to ni sad nece.... pogledacu jos na par warez sajtova ako nema ni tamo kupujem bluetooth za laptop....
|
|
|
|
|
![]() |
|
Alexander Supertramp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2011 u 21:09 |
|
Jesi pokušao da skineš verziju sa sajta?
http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/pcsuite/v640i?cc=gb&lc=en |
|
|
Life isn't that simple. I mean who cares if Ling Ling returns the wallet and keeps the money? It has nothing to do with either fear or love.
|
|
![]() |
|
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2011 u 21:12 |
tu sam prvo otisao ali nista... (kazem ove od 17,18....35mb ne pomazu) meni treba orginal Cd-400-500mb... tamo mi je sve... nadjem ja samo mrtvi torenti....
|
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |