Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem sa Total Commanderom
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem sa Total Commanderom

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem sa Total Commanderom
    Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2011 u 02:56
Podesim ftp konekciju, konektujem se. Ne prikazuje nikakav problem, kao konektovan je na server sajta. Ali u samom total cmd mi nigde u panelu ne pirkazuje www folder niti bilo koji folder na sreveru. Dakle imam C, D, itd svoj komp ali ne i fajlove na serveru. To isto sam do sada 2 godine bez problema sve imala u tcmd, a onda se pojavila neka greska i deinstaliram i ponovo instaliram total. I opet nista. cackam po opcijama. Nista. Onda kazem trecem licu da podesi ftp sa mojim podacima i sve radi, a nista nije cackao u podesavanjima.

Iskljucila sam i antivirus nakratko ako me to blokira. Ne znam sta jos da probam ubi me ovaj glupi problem Cry
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2011 u 16:39
    Deinstaliraj/Reinstaliraj tc, ali pobriši sve ini fajlove, tc folder i očisti registry, pročitaj pre svega obavezno ovo (tu je i "Finding the TC FTP config file") i budi sigurna da su parametri ftp konekcije ok.

Ažurirao bobiska - 16.Sijecanj/Jan.2011 u 16:40
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2011 u 17:13
Brisala ga skroz sa uninstallerom, onda cistila ccleanerom. Procitacu i kasnije opet probati. Hvala ti puno. Javicu veceras sta sam uradila. 
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2011 u 17:27
Pitanje je samo da li je bio obrisan wincmd.ini.
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2011 u 17:30
Provericu. Ako je samo u tome problem, imas pice!
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2011 u 17:40
Ma čudi me ako nisi ništa čačkala, zašto se uopšte Censored TC, tj. konekcija, hm...host name, username, password...proveri da nisi čukala velikim slovima, nema tu mnogo filosofije.
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2011 u 17:42
Ma nisam. Evo sad cu odmah da probam sve sto mi je receno, da ne cekamo. 
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2011 u 18:01
I usput dok te čekam, setih se...da li pamtiš da li treba u opcijama konekcije da ti bude štiklirano "Use passive mode for transfers (like a WWW browser)"?

Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2011 u 18:03
Evo sad sam uradila sledece: 

Deinstalirala ga sa uninstaler. pritom stiklirala i opciju izbrisi apsolutno sve zak i wincmd.ini (to sam i pre radila). Pocitila ccleanerom registry i sve. Restartovala. Instalirala total, pazljivo ubacila ta 3-4 podatka za ftp (prateci ovo uputstvo: http://www.verat.net/sr/uputstva/ftp-total-commander). Konektujem se, a fajlovi u panelu ne mrdaju.

Isti total komander, sve isto sa istim podacima, moj decko se konektuje i odmah ga baci na server. Pritom nista nije cackao, jer inace ne koristi ovaj program. O Jesus sto mrzim kad sam bespomocna........... GRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2011 u 18:07

Razmišljam...

Da nemaš neki firewall, tipa Netlimiter i sl.? Application Layer Gateway servis (ALG.exe) treba da ima nesmetan pristup internetu.

Menjala router u međuvremenu?

Probaj ovde da prepoznaš problematični momenat

http://publib.boulder.ibm.com/iseries/v5r2/ic2928/index.htm?info/rzaiq/rzaiqtroubledetermine.htm

Ažurirao bobiska - 16.Sijecanj/Jan.2011 u 18:18
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.