Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - TORCIDA SPLIT
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

TORCIDA SPLIT

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
deda-žika View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deda-žika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: TORCIDA SPLIT
    Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2004 u 22:50

POZDRAV..

evo ako je tko zainteresiran za ovaj navijacki spektakl koji se dogodio prosle god. u ovo vrime u rimu, ja sam ga uspio dobit na 3 cd-a, divix naravno..

Znaci, o cemu se radi.. 

1. cd.  prikazuje torcu kako dolazi u Rim i sve sta ide uz to, navijanje po ulicama i trgovima

2. malo kronoloski prikazuje nerede po gradu, fight sa pandurima na trgu, te  90 minutno navijanje na samom stadionu, snimano iz kaveza gdje smo bili smjesteni..

3 .cd.  prikazuje nasu bakljadu sa svih strana stadiona, ukljucujuci i rai tre snimak gdje se osuđuje bacanje baklji po talijanštini     

Eto, pa sad ako je tko zainteresiran za ovo a ima neke druge navijacke stvari na divixu nek se javi..

splitcity@net.hr

A . C . A . B
Na vrh
deda-žika View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deda-žika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2004 u 22:54

Vezano uz ovu temu imam jos i 10 cd-a sa navijackim casopisima..

TRIBINA  ,    CAO-TIFO ,   TIFO-MAGAZIN 

A . C . A . B
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.