Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - "Iron Man 2" film sa najviše grešaka u 2010.
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

"Iron Man 2" film sa najviše grešaka u 2010.

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: "Iron Man 2" film sa najviše grešaka u 2010.
    Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2010 u 12:59
16.12.2010.
"IRON MAN 2" FILM SA NAJVIŠE
GREŠAKA U PROTEKLOJ GODINI

Drugi nastavak hit filma "Iron Man" proglašen je za film sa najviše grešaka od svih koje je publika tokom godine gledala u svetskim bioskopima. Oni sa oštrim vidom u "Iron Manu" u kom glavnu ulogu ima Robert Dauni Džunior, zapazili su čak 46 grešaka, a zatim slede ostvarenja "The A-Team" sa 35 i "Shutter Island" sa 33.

Bioskopski hit "Inception" sa Leonardom Di Kapriom u glavnoj ulozi ima 20 grešaka, a samo jednu manje "Sumrak saga: Pomračenje".

Kao jedna od najočiglednijih grešaka navodi se ona u sceni filma "Shutter Island" u kojoj Di Kaprio skače preko zida na gomilu lišća ispod koga se vidi podloga koja glumcu treba da ublaži pad.

Takođe u filmu "Alisa u zemlji čuda", glavna glumica u jednom trenutku nosi baletanke a već u sledećem je u štiklama.

U herojskoj priči "Robin Hud" sa Raselom Krouom pred početak bitke, u kadar nepredviđeno upada vetrenjača na jednoj farmi.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2010 u 13:00
Ovu grešku u Alisi sam čak i ja primetio LOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2010 u 13:13
I sad misliš da si frajer... To tražiš posao kod njih u traženju grešaka?  LOLLOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2010 u 13:19
Ja želim biti tražač grešakaLOL

Ali zanimljivo, ja te greške nikad ne uočimGeek
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2010 u 13:29
Ni ja, kad ni ne tražim.  Jedino ako su neke jako uočljive...

Ali AcaN je cjepidlaka i perfekcionista pa onda ni ne gleda film nego traži greške... LOLLOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2010 u 13:39
trudim se da ne gledam, ali nekad je jače od mene, pa primetim......

sećam se jednog horrorca, sad već nemam pojma ni kako se zove, ali je fora bila da su neki zombići trčali i počeli skakati i tačno se vidi da ima odskočna daska i da skaču na nju i tako dobijaju na dužini skoka..... što je puno, puno je, to je amaterizam LOL

na sajtu moviemistakes.com imate sve opisano.....

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.