| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ui-hyeong-je aka The Secret Reunion (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
asvalttina
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 2743 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ui-hyeong-je aka The Secret Reunion (2010)Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2010 u 22:16 |
|
Ui-hyeong-je aka The Secret Reunion (2010) http://www.imdb.com/title/tt1535491/ REDATELJ: Hun Jang SCENARIST: Min-seok Jang (priča), Joo-ho Kim, Kwang-young Choi, Hun Jang ŽANR: Drama/ Triler DRŽAVA: Južna Koreja JEZIK: Korejski TRAJANJE: 116 min GLUMCI: Kang-ho Song Lee Han-kyu Dong-won Kang Song Ji-won Yeong-wung Kim Min-cheol Jong-yeob Kim Jae-hwan Jasmine Ty Anh ... SADRŽAJ: Song Ji-won i još jedan regrut se nalaze s iskusnim ubojicom koji daje Ji-wonu novi zadatak; izvršiti atentat na drugog rođaka Kim Junga II, autora knjige koju Sjever nije odobrio. Oni upadaju u njihovu rezidenciju i ubijaju sve na koje naiđu a Ji-won ne uspjeva ubiti žrtvinu ženu i zaštititi njihovog sina i zbog toga je u nevolji. Lee Han-kyu je agent NIS-a (National Intelligence Service) koji unatoč tome što je imao informacije iznutra, stiže u rezidenciju nakon što je obitelj poubijana. Ipak, njegovi ljudi su uspjeli fotografirati učesnike dok su bježali, uključujući i Ji-wona. S obzirom da ni Ji-won, ni Han-kyu nisu uspjeli u svom poslu, njihove vlade su ih se odrekle i obojica su krenuli živjeti drugačijim životima. Nakon 6 godina Ji-won spašava Han-kyua od rulje. Prepoznaju jedan drugoga no prave se kao da nije tako u nadi da će iskoristiti jedan drugoga da se iskupe i vrate prijašnjim životima. TRAILER: PRIJEVOD RADI: srdjan86 |
|
|
|
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2012 u 08:29 |
|
Južnokorejski akcijski triler s elementima komedije od ko-scenariste i redatelja, Hun Jang (inače redatelja filmova Rough Cut i The Front Line). Jedan od scenarista je Kwang-young Choi, zazlužan za scenarij na filmu Bedevilled. U glavnoj ulozi je Song Kang-ho, poznatiji široj publici iz filma Gwoemul aka The Host, ali i filmovima kao što su:The Good, the Bad, the Weird, The Quiet Family,
Swiri,
Sympathy for Mr. Vengeance,
J.S.A.: Joint Security Area,
Memories of Murder,
Antarctic Journal,
The Show Must Go On i
Thirst. U filmu još glumi i
Dong-won Kang, kojeg ste mogli gledati u filmovima kao što su: Jeon Woochi:The Taoist Wizardi,
Haunters,
Voice of a Murderer i Duelist. Kino premijera je održana 4. veljače 2010. u Južnoj Koreji.
Ažurirao Salvador - 16.Veljaca/Feb.2012 u 08:33 |
|
![]() |
|
insideman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 30.Sijecanj/Jan.2011 Lokacija: Trstenik Status: Offline Points: 380 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2012 u 16:48 |
|
Postavljen prevod
http://titlovi.com/titlovi/secret-reunion-aka-ui-hyeong-je-141293/ Ažurirao insideman - 17.Veljaca/Feb.2012 u 16:48 |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2012 u 01:14 |
|
Bez subjektivnosti i pod punom odgovornošću tvrdim da ljudi nisu svesni kolika su g**** holivudski filmovi dok ne pogledaju ovako nešto. Film kao film, ništa spektakularno ali tako dobro i lagano urađen, tako mekano klizi sve vreme, da je to neverovatno. Tu hemiju koju imaju korejanci (ili korejci ili jbmlg kako) amerikanci neće imati nikad, pa taman dubili na trepavicama.
Kang-ho Song već poslovično neverovatan ali me po drugi put, za kratko vreme oduševio, do sada (bar meni) nepoznati reditelj Hun Jang. Hvala kolegi na prevodu jer sam se odavno rešavao da pogledam ovo ali mi se nekako nije dalo sa engleskim titlom. |
|
|
|
![]() |
|
srkis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 15.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1642 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2012 u 09:34 |
Ovaj film još nisam odgledao (nameravam!), ali na bazi do sada odgledanih Korejanaca, potpisujem SVAKU tvoju reč, Šefe
|
|
|
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2023 u 20:51 |
|
Izvrstan film. Za svaku dalju preporuku.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2023 u 21:33 |
I meni se svideo dati film, Boo-dang-geo-rae aka The Unjust iz te godine isto mi je na listi da pogledam kad stignem. A vidim gore
Antarctic Journal njega sam zapoceo i zapaso, sva ona zima, hladnoca, bele noci itd, ali nisam zavrsio, cini mi se da si rekao da ti se nesto nije svideo, a mene bas mami, dnevnik, itd. da ga ponovo pogledam kad ugrabim slobodno vreme. Ažurirao AlexDeLarge - 03.Sijecanj/Jan.2023 u 21:46 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |