Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Čestitke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - titlovi.com srećan rođendan
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

titlovi.com srećan rođendan

Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
Korisnik
Poruka
mirkne View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirkne Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2010 u 21:13
buki2buki2buki2titlovibendfaithlessmary

cestitamo
Na vrh
curlika View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj curlika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2010 u 23:27
Malo zakasnela cestitka ali od srca. Cestitke za dugotrajan rad. Nedaj te se. Dolazi 2011.-ta
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2010 u 00:42
Srecan rodjendan sajtu koji nam toliko radosti donosi!!!!!!!!!!!!!!
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2010 u 01:09
Sve najbolje našim titlovima.com i da postoje i za doček 3000-te godine, a i mi svi skupa.
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2010 u 01:30
Donosi radosti, ljubavi, sreče, dobrih i pažljivih ljudi. 
Neprocjenjivih ljudi koje smo upoznali tokom ovih predivnih godina, dao nam Bog još puno ovakvih godina, ljubavi, podrške, zajedništva. I cijeloj ekipi koja se trudi oko prevoda filmova, želim da znaju da ih obožavamo od sveg srca ( jer su droga bez koje nemožemo da funkcioniramo ) našim predivnim ljudima koji odobravaju sve to i  onog čije ime ne spominjemo, LOL koji je oživio frenkia te pustio ga u promet. LOL

Zbog Vas najdraži moji dišem, mislim ( s obzirom da sam plavuša, vjerujte to zna izazvati velike glavobolje ).LOL

Želim se zahvaliti što ste me primili pod svoje krilo i zato što se osječam punog srca i dok sam živa zahvaljivat ću na tom.

Zato od srca  želim sretan rođendan, uspješne naredne godine, ostvarile se sve želje ( pa i moja jedina ) LOL  dabogda se svi već jednom našli zajedno.
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2010 u 01:20
Drago mi je sto sam otkrio ovaj forum i sto sam postao njegov deo i siguran sam da se odavde necu nikada udaljiti.
Nekada mogu da odvojim manje a nekada vise vremena,ali ne prodje dan da makar na kratko ne  pogledam sta ima novo
Srecan rodjendan od srca Smile
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
egzi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj egzi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2011 u 02:58
Srecan rodjendan! DA ste mi zivi i zdravi!
Na vrh
SAFA75UE View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SAFA75UE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2011 u 05:41
Srecno na prvom mestu ljudima koji su sve nas, koji dajemo svoj skromni doprinos ovom sajtu, okupili na jednom mestu, a onda i svima ostalima-translatorima, extreme memberima, approval teamu, memberima.... Bez svih nas ovaj sajt ne bi bio to sto jeste! Nadam se da ce se u buducnosti pokrenuti i neka inicijativa tipa "annual meetinga", gde bi smo i konkretno proslavljali godisnjice, razmenjivali iskustva i utiske... U krajnem slucaju, neka u ovoj godini budemo bar u Top 20 najpopularnijih sajtova!!! Ziveli!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.