| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
titlovi.com srećan rođendan |
Odgovori
|
Stranica <1 345 |
| Korisnik | |
mirkne
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 12.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2010 u 21:13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
curlika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 02.Travanj/Apr.2007 Lokacija: Republika Srpsk Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2010 u 23:27 |
|
Malo zakasnela cestitka ali od srca. Cestitke za dugotrajan rad. Nedaj te se. Dolazi 2011.-ta
|
|
![]() |
|
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2742 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2010 u 00:42 |
|
Srecan rodjendan sajtu koji nam toliko radosti donosi!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Veži konja gde ti gazda kaže
|
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2010 u 01:09 |
|
Sve najbolje našim titlovima.com i da postoje i za doček 3000-te godine, a i mi svi skupa.
|
|
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
![]() |
|
nikzilic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 7131 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2010 u 01:30 |
|
Donosi radosti, ljubavi, sreče, dobrih i pažljivih ljudi.
Neprocjenjivih ljudi koje smo upoznali tokom ovih predivnih godina, dao nam Bog još puno ovakvih godina, ljubavi, podrške, zajedništva. I cijeloj ekipi koja se trudi oko prevoda filmova, želim da znaju da ih obožavamo od sveg srca ( jer su droga bez koje nemožemo da funkcioniramo ) našim predivnim ljudima koji odobravaju sve to i onog čije ime ne spominjemo, koji je oživio frenkia te pustio ga u promet. ![]() Zbog Vas najdraži moji dišem, mislim ( s obzirom da sam plavuša, vjerujte to zna izazvati velike glavobolje ). ![]() Želim se zahvaliti što ste me primili pod svoje krilo i zato što se osječam punog srca i dok sam živa zahvaljivat ću na tom. Zato od srca želim sretan rođendan, uspješne naredne godine, ostvarile se sve želje ( pa i moja jedina )
dabogda se svi već jednom našli zajedno. |
|
![]() |
|
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2010 u 01:20 |
|
Drago mi je sto sam otkrio ovaj forum i sto sam postao njegov deo i siguran sam da se odavde necu nikada udaljiti.
Nekada mogu da odvojim manje a nekada vise vremena,ali ne prodje dan da makar na kratko ne pogledam sta ima novo Srecan rodjendan od srca ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
egzi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 08.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2011 u 02:58 |
|
Srecan rodjendan! DA ste mi zivi i zdravi!
|
|
![]() |
|
SAFA75UE
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 25.Listopad/Oct.2009 Lokacija: Užice, Srbija Status: Offline Points: 360 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2011 u 05:41 |
|
Srecno na prvom mestu ljudima koji su sve nas, koji dajemo svoj skromni doprinos ovom sajtu, okupili na jednom mestu, a onda i svima ostalima-translatorima, extreme memberima, approval teamu, memberima.... Bez svih nas ovaj sajt ne bi bio to sto jeste! Nadam se da ce se u buducnosti pokrenuti i neka inicijativa tipa "annual meetinga", gde bi smo i konkretno proslavljali godisnjice, razmenjivali iskustva i utiske... U krajnem slucaju, neka u ovoj godini budemo bar u Top 20 najpopularnijih sajtova!!! Ziveli!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 345 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |