| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Prvi deo "Relikvije smrti" samo predjelo |
Odgovori
|
| Korisnik | |||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Prvi deo "Relikvije smrti" samo predjeloObjavljeno: 13.Studeni/Nov.2010 u 10:06 |
||
Kritičari su uglavnom aplauzima nagradili "mračni i depresivni" prvi deo završnice serijala o Hariju Poteru, koji je premijerno prikazan u Londonu. Po njima "Hari Poter i relikvije smrti, prvi deo" je odlično uradio prebacivanje na "mračnu stranu", ali za većinu njih ovo je tek "predjelo" za ono što stiže u julu sledeće godine - drugi deo i konačni rasplet priče. S druge strane, ističe se da je Danijel Radklif bio očekivano dobar u ulozi Harija Potera, ali u ovom prvom delu, za jedan deo kritičara, Ema Votson (u roli Herimione Grendžer) je bila prava zvezda. Pre premijre, na Lester skveru u četvrtak,
okupilo se na hiljade fanova, uprkos lošem vremenu, kako bi videli
mlade zvezde Radklifa (21), Votsonovu (20) i Ruperta Grinta (22).
Naravno, bile su tu i starije zvezde poput Helene Bonam-Karter i Ralfa
Fajnsa. Šest do sada snimljenih filmova iz ovog serijala je u svetu zaradilo 5,4 milijarde dolara, dok je prodato preko 400 miliona sedam napisanih knjiga, koje su prevedene na 69 jezika. Prvi deo sedmog Harija Potera ne dolazi u 3D, ali bez obzira na to ljudi u Vorner Brosu se nadaju da bi "Hari Poter i relikvije smrti, prvi deo" mogao da zaradi u svetu preko milijardu dolara. Kada drugi deo bude stigao u bioskope 2. jula, možda će on biti i u 3D. |
|||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2010 u 11:12 |
||
|
Pa helou... Kad u drugom dijelu je ono prezakon finale!
|
|||
![]() |
|||
xyd
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2010 u 13:53 |
||
|
meni se hari poter uopste ne svidja, gledao sam sve delove osim ovoga i uopste ne znam o cemu se radi, odnosno znam samo da hoce da ga ubije onaj zli cikica, i smor mi je nekako, star wars, matrix, lotr i skoro svaki sf serijal je bolji od ovog glupog harija potera!
|
|||
|
http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd |
|||
![]() |
|||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2010 u 13:55 |
||
|
Pa kad te ne zanima, onda nisi ni pratio sigurno, a svi su dijelovi nadovezuju praktički jedan na drugi... Ali, dobro, šta da se radi.
![]() ![]() ![]() P.S. Ovo nije SF ovo je Fantasy, no, dobro, vi koji ne volite jedno sve to trpate u isti koš. ![]() |
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |