Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - "Teksaški masakr motornom testerom 3D"
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

"Teksaški masakr motornom testerom 3D"

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: "Teksaški masakr motornom testerom 3D"
    Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2010 u 10:25

Legendarni horor "Teksaški masakr motornom testerom" dobija šest nastavaka

Horor klasik koji je oživljen rimejkom 2003. godine, a onda "prednastavkom" 2006. godine, dobija prvi nastavak već sledeće godine, a planirano je da bude snimljeno ukupno šest delova.

Producent Mark Burg najavljuje snimanje filma "Leatherface 3D", koji nosi naziv glavnog negativca iz "Masakra" - ubice sa maskom napravljenom od ljudske kože.

Scenario su pisali Debra Salivan i Adam Markus.

(MONDO)

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2010 u 10:59
...alal vera, majstori! Lepo cedite mast iz Masakra dok ne preostane bezukusni vegetarijanski obrok...
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2010 u 11:17
mozda i bude valjao.....  lepo mi zvuci naziv filma "Leatherface 3D"
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2010 u 16:14
Ne volim rimejkove ali ovaj iz 2003-ce je sasvim solidan
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2010 u 16:39
^^Puno bolji od orginala...
Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2010 u 18:57
...pa ja mislim da je s tim rimejkom i počelo ceđenje...
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2010 u 19:07
Originalno postovano od strane outside outside piše:

^^Puno bolji od orginala...

Originalni teksaski masakr je los,cak su i neki nastavci 80-tih i 90-tih bolji od originalnog iz 70-te
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2010 u 19:33
ne znam, nisam ziveo u tim sedamdestim pa da znam da li je tad taj film bio dobar ili ne. Ja kad sam ga gledao devedestih, meni je bio super... Posle toga ga nisam ni gledao, osim rimejka...

ti nastavci gde se i Zelveger pojavljuje su vise komicni nego strasni....

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.