Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nema Volverina u novom "X Menu"
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nema Volverina u novom "X Menu"

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nema Volverina u novom "X Menu"
    Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2010 u 10:21
05.11.2010.
NEMA VOLVERINA U NOVOM
FILMU SERIJALA "IKS MEN"

Brajan Singer, producent i autor priče naučnofantastičnog filma "X-Men: First Class", demantovao je glasine da će se u tom filmu pojaviti junak Volverin.

Glumac Hju Džekman, koji je imao naslovnu rolu u "Iks men počeci: Volverin", nedavno je primećen nedaleko od mesta snimanja novog filma u američkoj državi Džordžiji.

"Volverina nema u filmu, on je u filmovima o Volverinu", rekao je Singer, režiser prva dva ostvarenja serijala i producent novog filma, a u sredu prenosi sajt Didžital spaj.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2010 u 16:35
Najomiljeniji heroj u x-menu mi je Volverin ali mozda je dobro sto nema Volverina u X-Men First Class da bi sto vise ostalo mesta u filmu za ostale heroje i negativce koje ima mnogo u x-men serijalima...a i logicno je da u nazivu First Class nema Volverina jer kad je Carls Eksavijer prvi put osnovao skolu za mutante Volverin nije ni upozano Carlsa vec se borio za drugu organizaciju sa superherojima Maverikom,Sasvacem,Medisin menom...pa tek onda kad mu je profesor Ojuma napravio Adementijum od njegovih kosti i od njegove devojke napravili polugiborga koja mu je posle negativac pod imenom Lady Death Strike...i tek onda je Volverin otisao u Japan i borio se protiv Ojume pa je postao samuraj i borio se sa Silver Samurajem...e tek onda kasnije je dosao u x-men organizaciju kod Carlsa Eksavijera...
A sto se tice negativaca najvise bi voleo da vidim Mr.Sinistera
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2010 u 21:58
I onda je mrmot savio cokoladu... Nakon one grozote od treceg dela, sve ostalo nema smisla snimati. Da mi je da imam neku moc i da iz secanja uklonim onu gadost (mislim na treci deo).

Ažurirao Vladika - 05.Studeni/Nov.2010 u 21:59
Vladika
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2010 u 04:02
Prva dva dela su barem pogodili nesto a treci deo mi je malo nerazuman
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.