Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Stargate: Atlantis
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Stargate: Atlantis

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
vintermut View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vintermut Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Stargate: Atlantis
    Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2004 u 01:24
Dajte ljudi zna li iko da se nece raditi neki titl za ovu seriju na nekom nasem jeziku? Pomagajte :)
Na vrh
ffroms View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ffroms Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2004 u 16:24
Ja sam ga planirao napraviti i cak nabavio engleske titlove za prvih 7 epizoda ali nikako uhvatiti vrijeme za to.

FFS
Na vrh
vintermut View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vintermut Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2004 u 01:27
ma i ja sam....ali nikako da stignem.... ubi me posao :((( ako budes radio pa javi koje radis da nebi iste uradili... bezze bi bilo ;))
Na vrh
ffroms View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ffroms Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2004 u 17:30
Krenut cu od zadnje jer jedan tip vec prevodi prva tri dijela pa ih nemoj i ti.
Dodji na http://www.edusex.org/rec/default.asp
i tu ima sekcija za prevodjenje Stargate Atlantis pa se prikljuci.

FFS
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2004 u 19:39
Jel ti znaš vlasnika domene edusex.org?
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
ffroms View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ffroms Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2004 u 21:08
Pitaj na forumu. Moderator (Marin)ce ti sigurno znati.

FFS
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2004 u 21:34

Pitam jerbo mi je jedan od najboljih prijatelja dobar s njim i koristi tu domenu za neke svoje projekte. Mislio sam da možda znamo iste ljude.

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
hrc-sg View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hrc-sg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2004 u 12:59

OT: Ukoliko ste ljubitelj Stargate SG1 i Stargate Atlantisa pozivam vas da posjetite hrvatski Stargate Forum:

http://www.stargate-hr.info/forumi/index.php

Na vrh
flacus View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj flacus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2005 u 21:41

Pozdrav svima....prijevodi za serije su na novoj adresi....

www.prijevodi-online.com

slobodno dodjite, prevodite s nama vise od 15 serija i budite pri tome nagradjeni! A tko ce vas nagraditi? Pa Bog, naravno :)

pozdrav!

P.S. Dosad imamo prevedeno oko 700 epizoda raznih serija!!

Ažurirao flacus
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,238 sekundi.