| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Windows 8 od jeseni 2012. godine |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2010 u 13:56 |
nekada je teško objasniti da farba ne čini auto, autom, nego ono što je unutra, a još teže šta je to unutra što ga čini autom. Mislite o tome ![]() |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
yolix83
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2010 u 15:44 |
|
Ja još uvijek imam XP. Ne sumnjam u to da je Win7 bolji ali jednostavno mi se ne da sve ispočetka instalirati. Ja da bi promijenio OS potrebno je da trenutni doživi havariju, da postane nefunkcionalan, da bi od mene izmamio reakciju.
![]() |
|
![]() |
|
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2010 u 19:12 |
|
XP Rulzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ninjawhite
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 05.Svibanj/May.2009 Lokacija: Doboj Status: Offline Points: 218 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2010 u 00:04 |
|
Ja lično nisam imao neku pogodnu priliku da malo bolje upoznam Windows 7. Instalirao sam ga na svoj 6-7 godina star računar i trošio mi je pola procesorske snage i naravno nazad na XP. Da je bolji od XP, sigurno jeste. Međutim, nešto drugo me pomalo kopka. Zašto tako brzo Windows 8. Pomalo me to podsjeća na Linux distroe koji izlaze kao sa pokretne trake. Primjera Ubuntu, možda i najpopularniji distro izlazi na svakih 6 mjeseci. Međutim ništa suštinski se u njemu ne mjenja. Sitni problemčići koji su postojali na verziji 6.06 postoje i danas na 10.10 samo što ovom novijem treba 10 puta jači računar. Nekako mi to zvuči kao ona stara:"farbaj Miki iznova nek je deblja boja". Dali je to samo farbanje i uzimanje para od onih koji svoj softver legalno koriste ili neko stvarno, debelo vidljivo poboljšanje u odnosu na ranija izdanja operativnih sistema?
|
|
![]() |
|
roNNa_taproot
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Devojka iz sumraka.. Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2010 Status: Offline Points: 4070 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2010 u 01:46 |
|
ajme... evo stiže novi windows
![]() ![]() Ažurirao roNNa_taproot - 29.Listopad/Oct.2010 u 01:47 |
|
|
"Ona lepa, a ja mlad"
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |