| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
I Am Number Four (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Coolrunner
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: I Am Number Four (2011)Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2010 u 00:39 |
|
I Am Number Four (2011)
Radnja se centrira na devet izvanzemaljaca koji su umaknuli od uništenja njihova planeta i prizemljili se na Zemlji, ali sada su u bijegu od onih koji su uništili njihov planet. Kada je u pitanju nesretna sudbina izvanzemaljaca Number One, Number Two i Number Three, ovaj trailer ne "kaže" vam to, ali vam to daje do znanja. Alex Pettyfer glumi izvanzemaljca Number Four, koji živi prerušen u tinejdžera. U filmu također glume Teresa Palmer, Dianna Agron, Kevin Durand i Timothy Olyphant. Opis: Neobičan mladić, John Smith, je bjegunac koji je u bijegu od nemilosrdnih neprijatelja koji su poslani kako bi ga uništili. Promjenom svoga identiteta, selivši se iz grada u grad sa svojim skrbnikom Henrijem, John je uvijek novi klinac koji nije vezan za svoju prošlost. U malom gradiću Ohio kojeg sada zove svojim domom, Johna susreću neočekivana događanja, koja će mu promijeniti život - njegova prva ljubav, moćne nove sposobnosti i povezanost sa drugima koji dijele njegovu nevjerojatnu sudbinu. Premijera:18 Februar 2011 (USA) Imdb:http://www.imdb.com/title/tt1464540/ Ažurirao bojan969 - 17.Veljaca/Feb.2014 u 21:20 |
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2010 u 02:15 |
|
Trailer izgleda dobro, nadam se da će i film biti dobar...
|
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2010 u 10:06 |
|
djeluje dobro, ko će ga dočekati do iduće godine
|
|
![]() |
|
crnibaron
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 77 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2011 u 22:27 |
|
I Am Number Four / Ja sam broj četiri (2011) Reditelj: D. J. Caruso Pisac: Jobie Hughes, James Frey Scenarista: Alfred Gough, Miles Millar, Marti Noxon Snimatelj: Guillermo Navarro Producent: Michael Bay Izvršni producent: Chris Bender, Steven Spielberg, J. C. Spink, David Valdes Montažer: Vince Filippone, Jim Page Uloge: Alex Pettyfer (Broj Četiri) Dianna Agron (Sara) Timothy Olyphant (Henri) Kevin Durand (Mog Komander) Teresa Palmer (Broj Šest) Jake Abel (Mark Džejms) Beau Mirchoff (Dru) Troje ih je mrtvo. On je Broj Četiri. Akcijom nabijen triler govori o izuzetnom mladom momku, Džonu Smitu (Aleks Petifer), koji je konstantno u begu od nemilosrdnih neprijatelja poslatih da ga unište. Menjajući svoj identitet i seleći se iz jednog grada u drugi sa svojim starateljem Henrijem (Timoti Olifant), Džon je uvek novi klinac koji nema veza s prošlošću. U malom gradu u Ohaju koji sada naziva dom, Džon će se susresti s neočekivanim događajima koji menjaju život - svojom prvom ljubavlju (Dijana Agron), moćnim novim sposobnostima i vezom s drugima koji dele njegovu neverovatnu sudbinu. Izvor: port.rs Ažurirao bojan969 - 17.Veljaca/Feb.2014 u 22:11 |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Svibanj/May.2011 u 18:51 |
|
mozda se mnogima nece svideti ovakav tip filma, ali meni jeste..... Daleko od toga da je odlican, ali ima dobrih fora... Svidja mi prica, jeste da je vec tako nesto vidjeno.... Sile zla hoce da uniste i bla, bla, bla..... kao da gledamo terminatora.... takav je filing bio, pa mi se mozda i zbog toga i svideo....
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Lucky10
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Svibanj/May.2011 u 10:57 |
|
po meni 6/10 iako sam ljubitelj fantazije nije mi se bas dopao,no sve u svemu OK |
|
![]() |
|
HeadBurn3r.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2011 u 23:54 |
|
Sasvim solidan film. Nisam mnogo očekivao, tako da me zadovoljio.
Dok kod većine filmova zamrse pa ne mogu da odmrse, ili se pokidaju dok odmrse, ovaj je sve to fino odradio i spakovao. Film je razbibriga za jedno popodne.
Ažurirao HeadBurn3r. - 06.Lipanj/Jun.2011 u 23:55 |
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2011 u 13:47 |
|
Svidio mi se film, kao što je acan već rekao, priča je već viđena puno puta, ali svejedno film mi je baš dobro "sjeo"...Dobra priča, super efekti...Dianna Agron
...Super film...Ocjena mi bi bila 7.5/10 |
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2011 u 13:52 |
|
Zaboravio sam na temu, pa da samo prenesem iz dnevnika: Prekratko i na momente twilight/smallville miks, ali zanimljiva priča. Da je malo mračnija atmosfera, bez tinejdžerskog balavljenja i da nisu preterali sa kučićima na kraju bio bi ok film. |
|
|
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2011 u 13:54 |
Istina, to je bila malo veća glupost |
|
![]() |
|
marlena321
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2015 u 15:14 |
|
Hvala na prijevodu.
|
|
![]() |
|
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1622 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Svibanj/May.2018 u 16:51 |
|
Zanimljiv film,radnja filma isto nije loša ,mogao je da bude zanimljiv serijal ali odlučeno je da se ipak ne snime nastavci. preporuka i ocena 6,5/10
|
|
![]() |
|
contritum
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2023 u 00:15 |
|
Predobar film, šteta što nisu snimili nastavak
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2023 u 00:46 |
Slažem se. Apsolutni bezobrazluk. Ali to je holivud. Vjerojantno nije bilo dovoljno glup da bi investirali za publiku kojoj je pun k glupih filmova.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2025 u 13:35 |
|
Iskreno, film me razočarao. Nisam očekivao ja nešto spektakularno i senzacionalno ali film od ok i mogućeg da ga ocenim sa odlično iako mi nije ni u tom trenutku nije bio odličan nego ok, kasnije odlazi baš u glupost. Pogotovu ovo što je napisao outside, tad film prelazi baš u glupšost i preterivanje i čak do toga da ga neću oceniti ni sa tako tako nego loše. Da nije bilo preterivanja sa tim bićima i mogao je da se odgleda i da bude ok ali ovo je izgleda dolilo čašu tako da....
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |