Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zvanično predstavljen novi Skype
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zvanično predstavljen novi Skype

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Zvanično predstavljen novi Skype
    Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2010 u 15:59

Nova - 5.0 verzija sa sobom donosi brojna poboljšanja i dodatke, a najviše pažnje korisnicima privukla je integracija Facebooka.

Skype 5.0 sada nudi mogućnost da pozovete, pošaljete poruku na mobilni telefon ili pak da “proćaskate” sa svojim prijateljima sa Facebooka.

Klikom na ikonu “kućice” otvoriće vam se detaljniji prikaz Skype Homea, koji sadrži vaše lične podatke, obaveštenja, ali i gde se, između ostalog, nalazi nova Facebook “kartica”, pomoću koje možete pristupiti feedovima i telefonskom imeniku sa vašeg profila.

Facebook Feed opcija će vam prikazati aktivnosti koje izgledaju gotovo identično onim na Facebooku, pa ćete moći da komentarišete poruke vaših prijatelja, menjate svoj status i skoro sve ono što bi ste radili na Facebooku. Jedina razlika je ta, što će se ispod svakog novog statusa ili poruke vaših prijatelja pojaviti dva nova tastera, SMS i Call. Imajte na umu da će se ovi tasteri pojaviti samo ukoliko su vaši Facebook prijatelji uneli brojeve telefona na Facebooku.

Osim toga, promenjen je i izgled kontakt liste, a Skype će od sada češće tražiti od korisnika da doda svoju novu fotografiju, koja će predstavljati bitan faktor u pretraživanju.

Podsetimo, nedavno je Facebook sklopio novo partnerstvo sa Microsoftom kada je najavljeno da će pretraživač Bing, integrisati Facebook u svoju pretragu, da bi nešto kasnije bilo poznato da je i novi Windows Live Essentials 2011 integrisao Facebook chat u svoju aplikaciju koja se nalazi u ovom paketu.

Međutim, novi Skype donosi sa sobom više nego što je sama integracija sa Facebookom. Naime, iz kompanije su ostali dosledni i ispunili su obećanje da se u finalnoj verziji ostavi mogućnost uspostavljanja čak 10 besplatnih grupnih video poziva.

Korisnici Windows operativnih sistema novi Skype mogu preuzeti na zvaničnom sajtu . Korisnici drugih operativnih sistema moraće da sačekaju, jer iz kompanije nisu naveli tačno vreme kada će biti dostupne verzije za druge operativne sisteme.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2010 u 16:19
Isprobana, super, ali nema više share your screen... Unhappy Mali minus, ali zato ima video konferencija... To još moram isprobati... LOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2010 u 16:24
extra je, sviđa mi što preko njega mogu na Fb, ali moraš sam raditi refresh. Nije kao na FB, da automatski radi...
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2010 u 16:27
Ne moraš, makneš se sa facebook taba i odeš npr na razgovor s nekim i meni s epojavi narandžasti kružić da ima novosti...

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2010 u 16:38
jbg, ja otvorio, zatvorio i ništa.Stoje mi statusi od pre deset i više minuta, i tek kad čuknem "refresh" on mi rifrešuje....

Ažurirao AcaNDr - 16.Listopad/Oct.2010 u 16:39

- Armin van Buuren

Na vrh
Coolrunner View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Coolrunner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2010 u 02:58
Koja je fora sa ovih 10 besplatnih razgovora/brojeva? Da ne instaliram dzaba novi Skype ako toga nema, posto ne podnosim FB pa me je ova integracija inace iziritirala.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.