| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
pomoć za neznalicu |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
zagor-te-nej
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 29.Listopad/Oct.2009 Lokacija: SKOPJE Status: Offline Points: 170 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2010 u 12:39 |
|
gospodo,nadam se da je ovo pravo mesto za moj problem.Imala sam stari kom pa sam ga zamenila sa novim,pri tom ostao mi je jedan hard disk.Jas sam kupila kutija za njega inapravila sam ga kao nadvoresni.Megutim ovaj hard disk prilikom otvaranja na kom pokazuje da je bio podeljen na cetiri particije,pa me zanima kako da ove cetire particije spojim u jerdnu,a da pri tom ne mora da se formatira kom,znate na sta mislim,da ne ide preko biosa.hvala
|
|
![]() |
|
Babusnica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 02.Travanj/Apr.2006 Lokacija: Europe Status: Offline Points: 743 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2010 u 12:47 |
|
Particije mozes spojiti sa Paragon Partition Manager, ne secam se tacno postupka davno sam to radio ali nije komplikovano i naravno ne moras da format HDD. Nadji full verziju programa na warez/torrent sajtovima
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2010 u 13:52 |
|
Može i EASEUS Partition Maste, extra je program, ja nikako nisam mogla da prebacim 200 GB sa diska C na D, i on mi je rešio problem...
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |