Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Uputstva
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pomoc setovanje bs pleyera
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pomoc setovanje bs pleyera

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
peratod View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj peratod Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pomoc setovanje bs pleyera
    Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 16:09
Imam problem sa bs playerom pro najnovija verzija.

Posto sam u fazonu da kod kuce pravim vilmski maraton potrebne su mi sledeće informacije.....

1. Kako da podesim titlove. Da budu konstantne veličine za filmove koje napakujem u plej listu
(KOD MENE SE KONKRETNO JAVLJA PROBLEM SA PREKLAPANJEM TITLOVA NEMOGU SVA SLOVA DA STANU U EKRAN PA IH PONEKAD SAMO NAPAKUJE JEDAN PREKO DRUGOG)

2. Kako da podesim video setings  da pri pan screen modu ne dodje do odsecanja filma po vertikali i horizontali.

3. Kako najbolje setovati ati katalist za navedene potrebe.

3. Dali mozda neki drugi pleyer lakse resava ove probleme.

4. Mislim da bi odgovori na ova moja pitanja koristili mnogima na ovom forumu.

P.S. Samo zelim da odabrane filmove stavim o pl listu i uzivam u caroliji pokretnih slika.

MOGU SAMO DA DODAM DA JE OVAJ FORUM NO1 ZA SVE LJUBITELJE FILMOVA.

Unapred hvala na ponudjenim rešenjima koja će nadam se zadovoljiti i mnoge druge filmofile.

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 16:18
1 i 2:
Uzmi mv2 player ili GomPlayer. I ja imam problema sa fontom u bs player, pustim standardnu rezoluciju divx filma/epizodu neke serije font je smanjen na 9, pustim HD font ode na 72 velicinu ili obratno, UVEK se menja.
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 16:20
Media player classic...
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 16:45
Ako imate problema sa promenom veličine titla u BS.Player-u, podesite ovu opciju kao na slici.

I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
peratod View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj peratod Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 21:57
probao sam opet se preklapaju jedan preko drugog
Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 22:21
Jedino još što mi pada na pamet je da se titl pored BS-a učitava i preko VobSub-a pa se titlovi preklapaju.
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 22:26
Originalno postovano od strane jafforidza jafforidza piše:

Jedino još što mi pada na pamet je da se titl pored BS-a učitava i preko VobSub-a pa se titlovi preklapaju.

Thumbs Up
Vladika
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.