| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
pomoc setovanje bs pleyera |
Odgovori
|
| Korisnik | |
peratod
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 07.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Smed.Palanka Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: pomoc setovanje bs pleyeraObjavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 16:09 |
|
Imam problem sa bs playerom pro najnovija verzija.
Posto sam u fazonu da kod kuce pravim vilmski maraton potrebne su mi sledeće informacije..... 1. Kako da podesim titlove. Da budu konstantne veličine za filmove koje napakujem u plej listu (KOD MENE SE KONKRETNO JAVLJA PROBLEM SA PREKLAPANJEM TITLOVA NEMOGU SVA SLOVA DA STANU U EKRAN PA IH PONEKAD SAMO NAPAKUJE JEDAN PREKO DRUGOG) 2. Kako da podesim video setings da pri pan screen modu ne dodje do odsecanja filma po vertikali i horizontali. 3. Kako najbolje setovati ati katalist za navedene potrebe. 3. Dali mozda neki drugi pleyer lakse resava ove probleme. 4. Mislim da bi odgovori na ova moja pitanja koristili mnogima na ovom forumu. P.S. Samo zelim da odabrane filmove stavim o pl listu i uzivam u caroliji pokretnih slika. MOGU SAMO DA DODAM DA JE OVAJ FORUM NO1 ZA SVE LJUBITELJE FILMOVA. Unapred hvala na ponudjenim rešenjima koja će nadam se zadovoljiti i mnoge druge filmofile. |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 16:18 |
|
1 i 2:
Uzmi mv2 player ili GomPlayer. I ja imam problema sa fontom u bs player, pustim standardnu rezoluciju divx filma/epizodu neke serije font je smanjen na 9, pustim HD font ode na 72 velicinu ili obratno, UVEK se menja. |
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 16:20 |
|
Media player classic...
|
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
jafforidza
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
YT insider Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3249 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 16:45 |
|
Ako imate problema sa promenom veličine titla u BS.Player-u, podesite ovu opciju kao na slici.
![]() |
|
|
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
|
|
![]() |
|
peratod
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 07.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Smed.Palanka Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 21:57 |
|
probao sam opet se preklapaju jedan preko drugog
|
|
![]() |
|
jafforidza
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
YT insider Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3249 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 22:21 |
|
Jedino još što mi pada na pamet je da se titl pored BS-a učitava i preko VobSub-a pa se titlovi preklapaju.
|
|
|
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
|
|
![]() |
|
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
>> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1944 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 22:26 |
![]() |
|
|
Vladika
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |