Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Teksaški masakr masakrirao konkurenciju
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Teksaški masakr masakrirao konkurenciju

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Teksaški masakr masakrirao konkurenciju
    Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 12:02
Tko je najbolji hororac svih vremena? Uz pomoć motorne pile, Tobe Hooper je porazio Hitchcocka, Carpentera, Argenta i Kubricka!

Eksperti za horror magazina Total Film odabrali su film koji ih najviše straši: 'Teksaški masakr motornom pilom'! Naravno, riječ je o originalnom filmu Tobea Hoopera iz 1974., a ne o rimejku kojeg smo nedavno mogli gledati. Film je izabran od strane 'žirija' u kojem su bile redatelji (John Carpenter, Wes Craven, John Landis) i ostale zvijezde horrora, a kao i obično u takvim izborima, pobijedio je klasik.

'Teksaški masakr motornom pilom', trailer.

Riječ je o filmu u kojem nema kompjuterske animacije i puno specijalnih efekata, a film se drži pravila 'manje je više' i održava neugodnu i prijeteću atmosferu uz pomoć mraka, strašnih likova iz kanibalističke obitelji, te agresivne kamere i montaže. I ostali filmovi naginju suptilnom pristupu, na drugom mjestu je 'Istjerivač đavola', a na trećem Hitchcockov 'Psiho'.

Zanimljivo je da je 'najnoviji' film na listi Carpenterov 'Stvor' iz 1982. a taj redatelj je potvrđen kao majstor horrora jer na listi je i njegov slasher nad slasherima - 'Noć vještica'. Naravno, ovoj listi bi se uvijek moglo naći zamjerki, no teško je ne složiti se sa zaključkom da je ovo 10 filmova koje svaki obožavatelj horrora i filmofil mora pogledati!

Lista najvećih horror filmova ikad napravljenih (prema Total Filmu):

1. 'Teksaški masakr motornom pilom' (1974)

2. 'Istjerivač đavola' (1973)

3. 'Psiho' (1960)

4. 'Isijavanje' (1980)

5. 'Stvor' (1982)

6. 'Noć vještica' (1978)

7. 'Alien' (1979)

8. 'Ralje' (1975)

9. 'Zora živih mrtvaca' (1978)

10. 'Suspiria' (1977)

filmski.net

Ažurirao Titivillus - 04.Listopad/Oct.2010 u 12:34
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 12:06
slažem se, jeste da se mnogi neće sa tim složiti, ali film je zasluženo na prvom mestu...
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 12:13
Je možda rimejk iz 2003g(ali sigurno nije najbolji horor..ima boljih), ovaj orginalni je meni smiješan film, više sam se smijao,nego što sam se splašio,gluma i sve ostalo je teško za gledati...Rimejk je puno bolji...

Ažurirao outside - 04.Listopad/Oct.2010 u 12:18
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 12:26
Originalno postovano od strane outside outside piše:

Je možda rimejk iz 2003g(ali sigurno nije najbolji horor..ima boljih), ovaj orginalni je meni smiješan film, više sam se smijao,nego što sam se splašio,gluma i sve ostalo je teško za gledati...Rimejk je puno bolji...

druže, 1974 godina, kontam da ti je sve jasno....

Ažurirao AcaNDr - 04.Listopad/Oct.2010 u 12:29
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 12:33
Nema to nikakve veze, pogledaj Halloween (1978) odličan horor...Taj teksaški maskar je komedija,a ne horor...i onda ga proglase najboljim hororom.Confused

Ažurirao outside - 04.Listopad/Oct.2010 u 12:38
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 12:38
nema veze..........

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 12:56
Mene je najviše uplašio Mrak Mrak film.. Nemaju oni pojma... LOL
Vas dvojica prestanite s pissing contestom... LOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 12:57

The Texas Chain Saw Massacre (1974)

Box Office

Budget:

$83,532 (estimated)

Gross:

$30,859,000 (USA)

The Texas Chainsaw Massacre (2003)

Box Office

Budget:

$9,200,000 (estimated)

Gross:

$80,148,261 (USA) 

malo poredjenje budzeta  LOL

btw i meni je bolji hooperov , ne volim rimejkove, neka smisle nesto novoDead

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 13:01
Ma nebojša, da se acan i ja oko nečega složimo,mislim da bi započeo smak svijeta...Svaki film koji je njemu super,meni je užasan..i obratno...LOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 13:05
Znam, baš ste si antiprotivni... LOLLOLLOL

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 15:33
A gde su ovde Japanci? HA!?
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 15:45
Šefe, oni spadaju pod zasebnu kategoriju... Nemre se Hollywood mjeriti s njima... LOLLOLLOL

Na vrh
delrey View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj delrey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 22:58
Hellraiser franšizu su zaboraviliSmile

Ažurirao delrey - 07.Listopad/Oct.2010 u 23:03
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2010 u 00:14
HELLRAISER svih osam delova ne racunam,ionako mi je to najjaci film
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2010 u 01:40
Samo jedno pitanje je li ima nešto da nije prevedeno sa ove liste,
ipak umoran sam da u ova doba provjeravam po bazi...
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2010 u 01:54
Originalno postovano od strane joya joya piše:

Samo jedno pitanje je li ima nešto da nije prevedeno sa ove liste,
ipak umoran sam da u ova doba provjeravam po bazi...

Ako mislis na onu listu prvih 10 horora,odmah da ti kazem svi imaju prevodWink

Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2010 u 14:55
Hvala Dragane, na nju sam i mislio...

Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,220 sekundi.