Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ima da se ubijem...obrisah sve sa memor.kartice
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ima da se ubijem...obrisah sve sa memor.kartice

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2010 u 00:46
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Originalno postovano od strane jecaDJ jecaDJ piše:

uspeshno se vracaju podatci za sad...

Znači da nisi dobro formatirala karticu prošli put. LOL

Nema šta,klik samo na format,uh dobro je,mada mi se vracaju i podatci koje sam odavno izbrisala...pa sad Bože moj,neće biti na odmet....
Još jednom UH i to velikim slovima...sledeći put prstići ima sporije da se kreću...
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2010 u 02:12
Drago mi je da si uspela Thumbs Up
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2010 u 02:26
e sad kada sam prebacila slike na telefon opet on ih ne prepoznaje nijednu
jooooj sta li se sad desava,nece nijednu da otvori.
Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2010 u 02:39
Jeco probaj da otvoriš sliku na kompu u nekom programu za slike tipa ACDSee i da sliku ponovo sačuvaš u .jpg formatu (pretpostavljam da su i bile u tom formatu), pa onda tu sliku prebaci na fon i vidi šta se dešava.
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2010 u 03:05
Hm moguce i da su ostecene, tj nije ih lepo repair , probaj ponovo da ih povratis ali izaberi onu ''najfiniju'' metodu za povratak Wacko
Na vrh
mamita View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mamita Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 00:12
Meni je program RECUVA pomogao kad sam obrisala slike sa memorijske kartice na foto aparatu,i ako je posle bila formatirana ,važno je da na njoj nisi slikala nove slike.Vrlo jednostavan program ima i na našem jeziku,samo je važno da ti je telefon (ili kartica,preko čitača kartice)uključen u kompjuter,nađeš tu karticu na kompjuteru (my document) i pustiš da nađe obrisane slike.Thumbs Up
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 01:17
Čekam da mi se vrati lap sa servisa,mislim da je bolje tako jer imam par ljudi koji su mi rekli da je bolje da preko citaca to uradim,ne preko usb-a i telefona.Nisam nista slikala,znala sam za jadac pa sam ostavila tel odmah.Pokušaću sve čim stigne malac kući.
Jer su mi sinoc sve slike koje sam povratila bile kao oštećene,nijednu telefon nije hteo da otvori,a nisam videla da li je povratio klipove.Mada mi je povratio i neke podatke koje sam vec davnih dana izbrisala sa fona...
U svakom slučaju puuuno hvala,pokušavaću sve što treba da vrnem to...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.