Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem sa zvukom na filmovima
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem sa zvukom na filmovima

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
SAFA75UE View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SAFA75UE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2010 u 12:39
Uz pomoc kolege Snajpa problem je uspesno otklonjen. Bilo je potrebno instalirati (updateovati) audio drajvere. Cisto da vas obavestim, da ne razbijate glavu vise. Mene je poprilicno zabolela!
Na vrh
SAFA75UE View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SAFA75UE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2010 u 12:40
Jos jednom zahvalnost svima!
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2010 u 17:52
ja sam ti to jos u pocetku rekaoLOL
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

moguće zvučna kartica da pravi probleme, probaj reinstaliraj drajvere za zvučnu karticu ili pronađi najnovije.

Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2010 u 19:14
Bitno je da je rešeno, a put rešenja kod ovakvih problema bi obično bio ovakav:

1. Proveriš u device menager-u da li postoji neki upitnik (tj. konflikt drajvera ili neinstalirani drajver)
2. Nekim od ponuđenih programa proveriš koji drajver nedostaje (ili treba da se updejtuje)
3. Skineš drajver (ili sa ponuđene lokacije, ili sa originalnog sajta proizvođača - po meni je najbolje sa sajta proizvođača, normalno ako postoji)
4. Instaliraš (ili updejtuješ) drajvere zavisno od vrste problema.
5. Ponovo proveriš device menager (da li su svi neophodni drajveri instalirani). Ako nema nijednog upitnika - jesu.

Ovo sam napisao čisto ako nekad nekom drugom članu ponovo zatreba.

Veliki pozdrav. Snajp

I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.