Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pozdrav svima od Mare
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pozdrav svima od Mare

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Mara Panika View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mara Panika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2010 u 14:22
hvala, hvala, taman da se malo bolje upoznam sa forumom i vamaSmile
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2010 u 15:05
Ništa, sutra kraj breze, ceo kolektiv. dalabu

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2010 u 15:36
bojanalovedobro nam došla
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mara Panika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2010 u 15:36
ha, ha, ha Clap
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2010 u 15:48
Ne paničari  ja sam muško, ha ha
Na vrh
AnGeL_17 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
aka DeMon_17

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AnGeL_17 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2010 u 18:22
dobrodosle
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2010 u 20:54
Originalno postovano od strane Mara Panika Mara Panika piše:

Upravo sam videla da je moj titl ubačen i drago mi je zbog toga ali nisam zadovoljna jer sam napravila tipičnu početničku grešku (vidim da se dosta na to skreće pažnja) a to je da nisam pogledala u cugu film sa prevodom, već tek nakon što sam ga postavila, pa sam uočila greške. Na dosta mesta su mi dve reči spojene-nisam udarila space i sl...Embarrassed
No, šta sad...na greškama se uči, nadam se da mi nećete mnogo zameriti...ja sam se već dovoljno iznerviralaAngry
PozdravSmile

Zadrži "paniku" samo za nick...i ja tek kasnije utvrdio da mi prvoobjavljeni prevod bruka(greške u kuckanju i tako toAngry)...samo cool,opuštenoWinkWinkWink

dobrodosleMaro & veliki pozzzzzzz s teritorije za nijansu južnije(Pančevo DC pa put Rumunije),
Z.V.Švajcarac(78)

Ažurirao svajcarac78 - 29.Rujan/Sep.2010 u 20:55
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mara Panika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 13:53
ha, ha, ha, svi ste divni...a što se tiče panike nije ona u nicku za džabe!!!
ja sam stara paničarka
p.s. danas završavam popravku pa šaljem
pozzzzzzzWink
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mara Panika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 16:47
popravila ga!!!Clap
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 16:53
Možeš da pređeš sad i na teme tipa ''Brisanje i ispravak titlova'', Najave i slično Sleepy

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mara Panika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 16:55
Poslala sam ga mailom Dariju kako mi je rekao, hvala
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2010 u 02:47
Zamenjen prevod. Sa malim zakašnjenjem ali dobro. Embarrassed
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mara Panika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2010 u 16:11
HvalaSmile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.