Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Čestitke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - niky sretan rođendan!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

niky sretan rođendan!!!

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2010 u 14:15
happybirthday
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2010 u 14:24
happybirthdayhappybirthdayhappybirthday
titloviekipa
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2010 u 15:55
Niky, jednostavno nisam neki stihoklepac ili šta već, pa da ti u nekom stihu poželim srećan rođendan i sve najbolje. Jednostavno, malo je takvih ljudi kao što si ti i takvi zaslužuju sve najbolje. Srećan rođendan, puno zdravlja, sreće i lepih momenata Wink
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2010 u 16:17
Sretan rođendan prijateljice...sve najbolje ti želim...happybirthday
Na vrh
Sebastijan View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2010 u 20:36
Niky najdraža, sve želje u životu da ti se pretvore u stvarnost.
Ostani ovakva i usrećuj ljude oko sebe , hvala ti što sam i ja u toj skupini ljudi Wink

cestitamocestitamocestitamo

Hug             happybirthday          Hug

Odoh na prijatelmkd
Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
Na vrh
slowrun View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slowrun Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2010 u 22:59
Nikice moja najdraza, srecan ti rođendan i da ostaneš uvek tako pozitivna i vesela i da usrećuješ ovaj forum. Nemoj nikad da nam se promeniš i ne dozvoli nikome da te promeni, mnogo te ljubim :*******
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland.   True Story
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2010 u 12:03
Niky draga, sve najbolje ti želim, sretan ti rođendan i još puno zabave, pljugi i svega ostalog bez obzira na godine... LOL buki3

ruza

happybirthday

Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2010 u 12:24
titlovibendhappybirthdayhappybirthdayhappybirthdayhappybirthdaycestitamotitloviekipa

Na vrh
AnGeL_17 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
aka DeMon_17

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AnGeL_17 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2010 u 14:19
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2010 u 21:30
Najdraži  i jedini moji, od srca Vam hvala na predivnim željama.
Obečavam da ću dat sve od sebe da ostanem pozitivna, mada je to nekad jako teško.

Ali moram priznat da me jako često na pozitivu vračate baš svi Vi, kako da se ne veselim kad me okružuje toliko dobrih i  inteligentnih osoba, a večinu njih s ponosom mogu nazivati mojom bračom i sestarama.

Toliko sam ponosna na sve Vas,

ponekad znamo  zajebat kao ja  u gramatici  LOL

ali zato je uvijek tu Darije da nas odvali šakom o glavu i da se vratimo u stvarnost

Kao Veliki brat LOL

Još jednom hvala svima na lijepim riječima

Ažurirao nikzilic - 25.Rujan/Sep.2010 u 21:32
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2010 u 23:41

niky, sretan rođendan

udri

cestitamo  

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.