| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon (2008)Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 16:49 |
|
Ili, u punom nazivu:
The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon (2008) http://www.imdb.com/title/tt1301160/ Režija: Richard Gale Scenario: Richard Gale Uloge: Paul Clemens ... Jack Cucchiaio Brian Rohan ... The Murderer Fay Kato ... The Mystic Richard Gale ... Narrator Michael James Kacey ... The Doctor Melissa Paladino ... The Girlfriend Žanr: Horor, komedija Trajanje: 10 minuta Nagledali smo se svakakvih čudesa, Predatora, Aliena, vanzemaljaca, ovakvih ili onakvih, zombija, vampira, vukodlaka... i svi su imali samo jedan cilj - DA UBIJU. Međutim, morate mi verovati na reč - SMEŠNI su u poređenju sa "ubicom" koji će vas sigurno naći i ubiti, makar to trajalo do kraja vašeg života. ![]() Ovaj kratkometražni film je pokupio silne nagrade i to sasvim zasluženo, jer ovakvo remek delo teško šta može nadmašiti, dobro, možda "osveta auto-gume ubice" ali o tome nekom drugom prilikom . ![]() Inače, šta reći o samoj radnji: imamo ubicu, imamo žrtvu, imamo oružje (kašiku, da, da...) i treba li još nešto za vrhunski užitak? Naravno da ne... Da ne bih ja mnogo dužio, izvolite pogledati: Naravno, verujem da niste ni sumnjali; imamo i prevod za film. Uživajte ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 17:08 |
|
Ja ne vjerujem!!!!! Kako lud film!!
![]() ![]() ![]()
|
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2010 u 01:32 |
|
Ne da je lud, nego ga pogledam na svakih 15 dana.
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |