| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kameron rekao S. Viver da će igrati u "AVATARU 2" |
Odgovori
|
| Korisnik | |||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kameron rekao S. Viver da će igrati u "AVATARU 2"Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2010 u 15:51 |
||
Spoiler (ko nije gledao Avatar, ne čitaj ako je lik Sigurni Viver poginuo u "Avataru", to ne znači da nje neće biti u drugom delu. Doduše, doktorka Grejs Ogustin je pogođena metkom u ljudskoj formi, a Na'viji su pokušali da je prebace u njenog avatara. Kako je izgledalo u filmu, u tome nisu uspeli. "To nije tačno. Možda nije umrla. Možda je samo u drvetu", rekla je u jednom intervjuu Sigurni Viver. Glumica je potom rekla da je reditelj Džejms Kameron razradio brojne ideje za nastavak i da u njima uključuje i samu Viverovu, te dodala: "Nije mi dozvoljeno da pričam, ali mislim da želi da sačuva tim". Pošto je reč o Pandori, Grejsova se može pojaviti kao bilo šta što Kameron poželi. Ta sugestija je bila izgleda "prava" jer je na novinarski komentar Viverova rekla: "Stop. Nije mi dozvoljeno da pričam". Ažurirao AcaNDr - 31.Kolovoz/Aug.2010 u 16:31 |
|||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
cenobit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2010 u 16:19 |
||
|
Pa kad je mogla da vaskrsne u Alienu moze i u Avataru
|
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |