Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Count of Monte Cristo (1934)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Count of Monte Cristo (1934)

The Count of Monte Cristo

The Count of Monte Cristo (1934)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

1934

Žanr:

drama, povijesni, akcija, ljubavni, triler, avantura

Trajanje:

113 min

Režija:

Rowland V. Lee

Scenarij:

Alexandre Dumas
, Philip Dunne
, Rowland V. Lee
, Harvey F. Thew
, Dan Totheroh

Glavne uloge:

Luis Alberni
  >  Jacopo
Sidney Blackmer
  >  Mondego
Georgia Caine
  >  Mme. De Rosas
Louis Calhern
  >  De Villefort Jr.
Juliette Compton
  >  Clothilde
Robert Donat
  >  Edmond Dantes
Lawrence Grant
  >  De Villefort Sr.
O.P. Heggie
  >  Abbe Faria
Irene Hervey
  >  Valentine
Elissa Landi
  >  Mercedes
Eleanor Phelps
  >  Haydee
Raymond Walburn
  >  Danglars
Walter Walker
  >  Morrel
Douglas Walton
  >  Albert
Clarence Wilson
  >  Fouquet

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
NEX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Teniser

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Count of Monte Cristo (1934)
    Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2010 u 21:46

The Count of Monte Cristo (1934)

IMDB:

http://www.imdb.com/title/tt0025004/

Wikipedia:

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Count_of_Monte_Cristo_(1934_film)

Youtube:

Trajanje 113.minuta

Zemlja: SAD

Žanr: Akcija,Avantura,Drama

Uloge: Robert Donat,Elissa Landi,Louis Calhern,Sidney Blackmer

Baziran na romanu Aleksandra Dimasa, film govori o mornaru Edmondu Dantesu koji je nepravedno zatvoren bez suđenja, i koji kaznu izdržava na ostrvu sa koga je nemoguće pobeći. Nakon što joj je rečeno da je Dantes umro u zatvoru, njegova verenica Mercedes je prisiljena da se uda za Dantesovog rivala Grofa Mondega. 20 godina kasnije, Dantes uspeva da pobegne uz pomoć Abbe Faria, koji mu ostavlja blago Monte Krista. Dantes, sada prozvani Grof od Monte Krista, planira osvetu protiv svih koji su ga prevarili.

Prevod radi Exaybachay

Ažurirao Legend Man 1993 - 26.Kolovoz/Aug.2010 u 22:58
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2010 u 22:05
The Count of Monte Cristo

Baziran na romanu Aleksandra Dimasa, film govori o mornaru Edmondu Dantesu koji je nepravedno zatvoren bez suđenja, i koji kaznu izdržava na ostrvu sa koga je nemoguće pobeći. Nakon što joj je rečeno da je Dantes umro u zatvoru, njegova verenica Mercedes je prisiljena da se uda za Dantesovog rivala Grofa Mondega. 20 godina kasnije, Dantes uspeva da pobegne uz pomoć Abbe Faria, koji mu ostavlja blago Monte Krista. Dantes, sada prozvani Grof od Monte Krista, planira osvetu protiv svih koji su ga prevarili.

Žanr: Action | Adventure | Drama
Godina: 1934
Država: SAD
Glumci: Robert Donat, Elissa Landi, Louis Calhern, Sidney Blackmer, Raymond Walburn
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0025004/

Trailer:

Prijevod radi: Exaybachay

Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2010 u 23:25

Hvala Exaybachay za prevod filma The Count of Monte Cristo (1934)  Smile

Titl mozete preizeti ovdje: http://titlovi.com/titlovi/the-count-of-monte-cristo-110727/

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Exaybachay View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Exaybachay Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2010 u 16:41
Nema na cemu, bilo mi je zadovoljstvo Smile
Na vrh
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2025 u 00:17
odličan film. od svih verzija koje sam pogledao, rečemo 3-4, ova mi je najdraža. ove novije zbilja ne mislim gledati osim ako neka zbilja ne dobije bar 90% dobre komentare. vjerojatno jedna od najiskorištenijih knjiga za filmove/serije, pitaj boga kolko puta je snimljeno po njoj.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.