| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Under solen aka Under The Sun (1998) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Under solen aka Under The Sun (1998)Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 19:47 |
Under solen (1998)![]() Žanr: Drama, Ljubavni
Režija: Colin Nutley Jezik: Švedski Glumci: Rolf Lassgard, Helena Bergstrom Olof živi sam na porodičnoj farmi nakon smrti majke. Pošto ne ume da čita i piše zavistan je od njegovog mlađeg prijatelja Erika, koji mu pomaže kad god zatreba. Erik, nekadašnji mornar, stalno se hvali kako je poznavao stotine žena. Jednog dana, Olof objavljuje oglas u lokalnim novinama u kome traži mladu kućnu pomoćnicu. Na taj oglas prijavljuje se Elen, i preuzima brigu o kući. Međutim, kako leto prolazi, ona polako osvaja i Olofovo srce, ali i Erik je postaje željan. Film je nominovan za Oskara za najbolji strani film. IMDB:http://www.imdb.com/title/tt0158302/ Prevod radi Johhny Q |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 20:05 |
|
Trailer
|
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 20:15 |
|
Pa nije to trailer, to su neke scene, zato nisam ni stavila...ali hvala u svakom slucaju...
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2011 u 14:51 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2011 u 14:55 |
|
Ovo se obavezno gleda...
|
|
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |