| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Cthulhu (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NEX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Teniser Pridružen: 12.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Čačak Status: Offline Points: 1525 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Cthulhu (2007)Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 11:30 |
|
Cthulhu (2007) IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0478126/ Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Cthulhu_(2007_film) Youtube:
Žanr: Drama/Triler Zemlja: SAD Uloge: Jason Cottle,Casey Curran,Ethan Atkinson,Patrick McKnight Cthulhu (2007) je američki horor film koji je donekle zasnovan na kratkoj priči The Shadow Over Innsmouth (1936) od H. P. Lovecrafta. Film pomera priču iz Nove Engleske do Pacifika na severozapadu. Značajan je zbog gej protagonista. Scenarista Grant Cogswell je objasnio da su on i Gildark odlučili da iskoriste metaforu za horor sa kojima se suočavaju gej osobe... Ažurirao bubba ho-tep - 25.Kolovoz/Aug.2010 u 12:25 |
|
![]() |
|
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Sigil Status: Offline Points: 1881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 22:45 |
|
Film je totalni krš
Počeo sam ga prevoditi, ali sam stao negdje na pola. Dovršit ću ga čim smognem snage Inače, ko još uzme Lovecraftovo djelo i u njega ubaci prizor dva gola tipa dok se valjaju u krevet Dude, that's just wrong on so many levels I još kažu da je horor metafora za užase gej populacije Čovječe, to je Lovecraft. Ne diraj u svetinju ![]() P.S. Mislim da sam rekao da ću ja uraditi postove za svoje najave ![]() |
|
|
What can change the nature of a man?
![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |