Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Haven (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Haven (2010)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2015 u 01:07
Odgledah S05E14 i S0515. Same old Haven. LOL

Prva epizoda pomalo dosadna, druga je ok, zanimljiva. Videćemo šta će biti do kraja serije. Smile
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2015 u 08:51
Ne sećam se ni kod koje epizode kog serijala sam odustala. LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2015 u 15:52
Ja sam izdržala i odgledala sve epizode do kraja. Smile

Kraj je dobar, celu priču su zaokružili i zatvorili, iako su neke stvari ostale nedorečene.

Za one koji planiraju da gledaju, ne preporučujem. Ima mnogo boljih serija. Wink

Serija je sa SyFy televizije, jako je loša gluma i užasni su specijalni efekti...
Priča je manje-više ok, ali mislim da je posebna draž serije mesto snimanja i ta mala sredina u kojoj se odvija, pa se vežete za likove i pejzaže Smile Bar zato ja nisam prekinula gledanje. Smile

Ažurirao CSInvestigator - 20.Prosinac/Dec.2015 u 00:31
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2015 u 18:14
A ja sam baš planirao odgledati ovu seriju - nisam ni znao da je SyFy-eva...
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2015 u 00:33
Zamisao nije loša, ali efekti, dijalozi i glumci su haos. LOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2015 u 22:18
Da ne trošim tastaturu, ponoviću već rečeno LOL:

Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Ne sećam se ni kod koje epizode kog serijala sam odustala. LOL

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nimm11 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nimm11 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2015 u 11:34
Ja cu da trosim tastaturu - vredi barem zbog Emily Rose
PS Pripovetka Kolorado Kid za glavne likove ima dvojicu brace novinara i devojku kojoj su promenili ime( u seriji je Odri Parker), sve ostalo je otislo mnooogo dalje od originala, tako da ne preporucujem ni fanovima Stivena Kinga. Ali neko nadje sebi nesto u seriji sto ga privuce, a to se vidi odmah, nisu ti potrebne 2,3 sezone da shvatis da li ti prija ili neApprove
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,578 sekundi.