| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Za sve ljubitelje IRON MAIDEN-a |
Odgovori
|
| Korisnik | |
JDs Revenge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća" Pridružen: 12.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Crossroads Status: Offline Points: 1407 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Za sve ljubitelje IRON MAIDEN-aObjavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2010 u 03:45 |
|
Kao sto je poznato,novi album uskoro se blizi,izbacen novi fenomenalni spot za takodje novu pesmu 'the final frontier' Nego,ono zbog cega sam pokrenuo temu je zanimljiva online flash igrica,koja se skoro pojavila, 'The final frontier' oko koje su se bas potrudili preporucljivo i za one koji nisu u 'ovom' bas,moze da ubije minute dosade |
|
![]() |
|
Dr Dragan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Доца Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Рача-Крагујевац Status: Offline Points: 4334 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2010 u 09:08 |
|
Nov album.Super...jedva cekam
![]()
|
|
|
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2010 u 02:47 |
|
Novi album je MRAK!
Upravo ga završio. Nije standardan Maiden, mnogo kompleksnije, za*ebanije. Pesme u proseku oko 7 minuta. MA LUDILO! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2010 u 03:06 |
|
Pih .. amateri .. šta radite kad dođe koncert Maidena, odete u dom penzionera po pratilju?
![]() ... bacajte to, to nam Englezi plasirali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Brza lekcija, sluške na uške pa da počnemo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2010 u 03:18 |
|
Neću ni da pokušavam da komentarišem ovo gore.
Poljake ne slušam od 95-te na ovamo (tad sam napunio 18), Decapitated nikad i nisam. Ali hvala na ponuđenoj alternativi za heavy metal, na konstataciji da smo matori i da su nam pratilje babe.
|
|
|
|
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2010 u 03:45 |
|
Pa dobro, pustiš kad ti dođu (nezvani)gosti
![]() Zaebavam se, nekako sam preskočio Maidene, i ceo heavy pravac, valjda me vokal nervira jer je previše blag zbog pozadinske krljačine ... . tako sam ga nekako skapirao, kao i da jedino što ima da se kod nas kupi su Maiden, Metalika i Rammstein majčice. Obzirom da se danas tehno i grand izjednačili u mrtvu trku, daj šta daš drugo . Zadnji put kad sam otišao u Urban šop, pretvorili ga u Paris Hilton sobu za cipele, a Army Šop đene đene ima ponešto kvalitetno ... A obzirom da ih od BG-a pa na niže nema, veliki je hendikep i što se tiče muzike i propratnog stajlinga. Jednom sam na pijaci video dres Hido Turkoglua izštrikanog od vune ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dan danas mi krivo što nisam uzeo ![]() |
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2010 u 09:19 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |